18 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali

İsmail Hakkı Edebali

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi Teferrüç Mahallesi’ndeki plansız yapılaşma sorununu çözüyor. Uludağ’ın eteklerindeki kötü görüntüler ortadan kaldırılacak.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki dönüşümü anlattı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım alt yapıyla gelişiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir yer konumuna getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım'a kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatıyor.

Bursa Yıldırım'ın yarısının imar planları yeniden düzenleniyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bundan sonraki süreçte projeleri uygulamaya geçirerek Yeni Yıldırım'ı inşa edeceklerini söyledi.

Bursa'da 6 mahalleye imar müjdesi!

Ankara Yolu’nun altında bulunan altı mahallede yeni imar düzenine geçmek gün saydıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu düzenlemeyle birlikte plansız yapılaşmadan kaynaklanan meselelerin kendiliğinden çözüleceğini ifade etti.

Bursa Yıldırım vizyon projelerle Türkiye'ye örnek olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşı mağdur etmeden hayata geçirecekleri projelerle Yıldırım'ı Türkiye'nin göz bebeği haline getireceklerini söyledi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya taviz yok!

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşüm hamlesi ile şehrimizin yeniden inşa ederken kaçak inşaat yaparak geleceğimizi karartmayalım" dedi.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım projelerini anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ""Biz, daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım ve daha mutlu bir Yıldırım için sadece kendimizle yarışıyoruz" dedi.

İzmir Kamu Yönetimi Sempozyumu'nda dönüşüm konuşuldu!

İzmir'de, düzenlenen Kamu Yönetimi Sempozyumunda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşüm hakkında yapılan çalışmalardan ve yönetimdeki 'ortak akıl' görüşünden bahsetti.

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Bursa'da Meydan Gazetesi Köşe Yazarı Ercan Akyıldız bugünkü yazısında bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Bursa Yıldırım'ın vizyon projeleri görücüye çıktı!

14. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, stantları ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yakından inceledi.

Bursa Yıldırım gelişerek değişecek!

Bursa Hayat Gazetesi'nden Metin Keskin bugünkü köşe yazısında Bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Metin Keskin'in bugünkü yazısı şöyle:

Bursa Yıldırım'da duvarlara estetik dokunuş yapıldı!

Yıldırım’da şehir estetiğine zarar verecek görüntülere izin vermediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bir taraftan ilçemizin yapısal sorunlarını çözerken, diğer yandan da görsel olarak güzelleştiriyoruz” dedi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

Bursa Yiğitler'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yiğitler Mahallesi sakinlerine bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. Edebali, kentsel dönüşümün bölgeye çok büyük artı değer katacağını ifade etti.

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Bursa'da bin 125 hektarlık alan dönüşüm kapsamında!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'e bilgiler verdi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Yiğitler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlara bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm projesini anlattı.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi 2018'de teslim edilecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da imar düzenlemeleri sürüyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara yolunun altındaki 6 mahalleye 8 imar hakkı verilmesi ile kentin çehresinin değişeceğini ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Yıldırım Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali projeyle ilgili

İsmail Hakkı Edebali Haberi

İsmail Hakkı Edebali

YILDIRIM Belediyesi, ilçenin geleceğini kurtaracak kentsel ve sosyal dönüşüm projelerini hızla hayata geçirirken, Yıldırım’ın ‘Afet Yönetim Planı’m hazırlayarak olası afet durumlarına karşı hazırlıklı konuma geldi.


17 Ağustos 1999 Gölcük depreminin 18. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali, aradan geçen zamana rağmen yaşananların dün gibi hafızalardaki yerini koruduğunu söyledi. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmamasının tüm Türkiye’nin ortak dileği olduğunu da belirten Başkan Edebali, “Bu acılan bir daha yaşamamak adına ilçemizde kentsel dönüşümü bölgesel değil bütüncül olarak hayata geçiriyor,kentsel dönüşümü bir zoru: olarak değerlendiriyoruz.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK

Kentsel dönüşüm hamlen temel önceliklerinden birisi, projemizi beton tabutlardan kürü güvenli konutlar inşa etmek, ye’ye örnek olacak Mevlana Kentsel Dönüşüm Projemize mini sağlamlaştırmak adına inşa etmeden önce jet grout miyle 14 metre...