29 / 03 / 2024

İsmail Kaşdemir

İsmail Kaşdemir

Bozcaada halkı kendi kararını verecek. AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale’nin gündeminde olan 1 / 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Kaşdemir: Gökçeada'ya 21 Milyon TL ödenek çıkartıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Gökçeada'daki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve iki yeni okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 21 milyon TL ödenek çıkartıldığını açıkladı.

Demir fiyatlarına dolar dopingi! Demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Dolar/TL kurunun 33 TL'ye yaklaşmasının ardından demir fiyatları da peş peşe zamlandı. Peki son dakika demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

İkd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İkd İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL Pamir Mustafa Demiröz, K. İsmail Davut Demiröz ve Sinem Şöhret Demiröz Teker ortaklığında kuruldu.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Hurda fiyatları Haziran 2023 ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta hurdaya gelen zamdan sonra güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Hurda fiyatları Haziran 2023 ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar 2023 hurda fiyatlarını merak ediyor. Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

İsmail Kaşdemir Haberi

İsmail Kaşdemir

Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale’nin gündeminde olan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaşdemir, bozcaada’nın geleceğine ve doğal ekolojik dengesine aykırı bir şey gördükleri zaman buna kendilerinin de itiraz edeceklerini söyledi. Kaşdemir, planla ilgili, Bozcaada’da bire referandum yapılabileceğini de belirtti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, 1/100 binlik çevre planı hakkında açıklamalar yaptı. ÇOMÜ TV’de yayınlanan Kerem İriç’in sunduğu ‘ÇOMÜ Özel’ programına katılan Kaşdemir, Bozcaada ile ilgili söylentilerin gerçekçi olmadığını belirtti. Kaşdemir, “Şu anda inceleme aşamasındayız ama özellikle bu basına yansıdıktan sonra ben Çevre Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürüyle bizzat görüştüm. Bu basındaki haberleri kendileri takip etmişler ve Sayın Bakanımız şu anda Amerika’da olduğu için bununla ilgili bir görüş yayımlamadılar ama zannediyorum yakın bir...