24 / 04 / 2024

İsmail Kimyeci antakya kentsel dönüşüm

İsmail Kimyeci antakya kentsel dönüşüm

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, şehrin makus talihini değiştirecek olan, Emek ve Aksaray Mahallelerinde 35 hektarlık bir alan üzerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.

İsmail Kimyeci Antakya'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık riskli alanın dönüştürülmesine yönelik hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni tüm yönleri ile Mimarlar Odası Yönetim kurulu üyelerine aktardı.

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşümde büyük yol kat ettik!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

Antakya'da dönüşüm için imzalar atılmaya devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşmalara devam ediyor. Son olarak hak sahibi Ali Hatay ile ıslak imzalı sözleşmesi imzalandı.

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Bök ailesi ile ıslak imzalı resmi sözleşme imzaladı.

Antakya'daki dönüşümde son aşamaya gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu anlattı. Aylık basını bilgilendirme toplantısında konuşan Kimyeci, dönüşümde sona geldiklerini belirtti.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi’nde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi olan Akbay ailesi ile de sözleşme imzaladı.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde 2. imzalar atıldı!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci ıslak imzalı sözleşme imzalandı. Kimyeci, “Emek ve Aksaray Mahallemizde yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni 350 dönümlük alanda gerçekleştireceğiz. " dedi.

Antakya Belediyesi yeni projelere hazırlanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci her ay basın mensupları ile buluşarak, Antakya Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerini aktarmaya devam ediyor.

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

İsmail Kimyeci antakya kentsel dönüşüm Haberi

İsmail Kimyeci antakya kentsel dönüşüm

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, şehrin makus talihini değiştirecek olan, Emek ve Aksaray Mahallelerinde 35 hektarlık bir alan üzerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.


Başkan Kimyeci şehrin dinamiklerine Kentsel Dönüşüm Projesini tüm ayrıntıları ile aktarmak amacıyla çıktığı yolda Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.


HASİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısında Başkan Kimyeci’ye, İmar ve Şehircilikten sorumlu Başkan Yardımcısı Erhan Tartıcı, eşlik ederek teknik anlamda merak edilenleri yanıtladı.


Hatay’ın önde gelen iş adamlarından oluşan HASİAD yönetim kurulu üyelerinin proje hakkında merak ettikleri tüm soruları ayrıntıları ile yanıtlayan Başkan Kimyeci, bu süreçte Antakya’ya hizmet etmeyi ilke edinmiş tüm kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyaç duyacaklarını ifade etti.


Proje...