19 / 04 / 2024

İsmail Kimyeci kentsel dönüşüm

İsmail Kimyeci kentsel dönüşüm

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci konuşmalarının devamında hak sahiplerinin mağduriyet yaşamayacaklarını söyledi.

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

Antakya'da kentsel dönüşümle 4500 konut yenilenecek!

Antakya Belediyesi'nin gelecek yıl içinde kazma vurulması işlemine başlayacağı belirtilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, bölgede, 4500 konut bulunduğu belirtildi.

İsmail Kimyeci: Antakya'daki kentsel dönüşümde büyük yol aldık!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten İsmail Kimyeci, "Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşümde büyük yol kat ettik!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Bitlis'te tarihi kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, bölgedeki 40 metrekarelik alanda ‘Tarihi Kentsel Dönüşüm’ projesini başlatacaklarını açıkladı. Ustaoğlu, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Şehirlerde kentsel dönüşüm tedbiri!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ağırladı. Planlama ve Kentsel Merkezi’ni gezen Başkanlar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Rambey Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rambey Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükdoğan ve Yavuz Güleç ortaklığında kuruldu. 

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Kimyeci kentsel dönüşüm Haberi

İsmail Kimyeci kentsel dönüşüm

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.


Büyük Antakya Otelinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Kimyeci, ‘Kentsel Dönüşüm’ projesinin bilinmeyen tüm yönlerini basın mensuplarına aktarırken, teknik olarak merak edilen proje detaylarını da görsel slayt ve sine vizyonlar eşliğinde anlattı.


ANTAKYA’NIN EN BÜYÜK YEŞİL ALANI


Başkan Kimyeci harita üzerinden anlatarak örneklendirdiği Kentsel Dönüşüm Projesi için Antakya’nın en büyük yeşil alanına sahip bir bölge inşa edeceklerini vurguladı. Başkan Kimyeci Antakya asri mezarlığını örnek verdiği konuşmasında, “ Antakya Kalesi gibi yüksek bir merkezden baktığımızda şehrimizin en büyük yeşil alanı Asri Mezarlık olarak görünüyor. Kentsel Dönüşüm Projemiz hayata geçtiğinde bu görüntü değişecek, Emek ve Aksaray Mahallelerimizi kapsayan alanımız şehrimizin en yeşil bölgesi olacak.” dedi.


Başkan Kimyeci...