25 / 04 / 2024

İsmail Ufuk Dereli Sümela Manastırı

İsmail Ufuk Dereli Sümela Manastırı

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı İsmail Ufuk Dereli, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ama charter uçaklarına teşvik verilmeli. Müzelerdeki renovasyon çalışmaları hızlandırılmalı. Özellikle Sümela Manastırı'nın bir an önce açılmasını bekliyoruz" dedi

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Dereli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dereli tarafından kuruldu.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Ufuk Oltulu nerede doğdu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Ufuk Oltulu’nun hayatı...

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ufuk Oltulu kimdir? Hangi okulda okulu ve nerelerde görev aldı? İşte Ufuk Oltulu ile ilgili merak edilen her şey...

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Abdullah Dinç tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Mımarı Ufuk İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Mımarı Ufuk İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de Mustafa Alhammouri tarafından kuruldu.

Ufuk Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nawar Al Mradnı tarafından kuruldu.

İsmail Ufuk Dereli Sümela Manastırı Haberi

İsmail Ufuk Dereli Sümela Manastırı

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı İsmail Ufuk Dereli, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ama charter uçaklarına teşvik verilmeli. Müzelerdeki renovasyon çalışmaları hızlandırılmalı. Özellikle Sümela Manastırı1mn bir an önce açılmasını bekliyoruz" dedi.


Trabzon'da, ticaret, sanayi, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yanı sıra bir başka sektörde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Şehrin gelişmesini istediği o sektör turizm. Doğal güzellikleri ile bölgenin çekim merkezi olarak gösterilen Trabzon'da, birkaç yıldır turizm altyapısını tamamen hazır hale getirmek adına hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yeni oteller inşa ediliyor, ulaşım kolaylığı sağlamak için alternatif yollar deneniyor. Bu çalışmalar 2014'ün başı itibariyle meyvesini vermeye başlamış bile. Özellikle müsliman ülkelerden çok sayıda turist Trabzon'a geliyor. Karadeniz ülkelerinden gelen yabancı turistlere bir de Müslüman ülkelerden gelenler eklenince önemli bir...