25 / 04 / 2024

İsmetpaşa Stadı avm mi olacak

İsmetpaşa Stadı avm mi olacak

İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'nı TOKİ'ye verdi.

İsmetpaşa Stadı’nın satışında imzalar atıldı!

Yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında TOKİ’ye, TOKİ’nin de Emlak konut GYO’ya devrettiği İzmit İsmetpaşa Stadının arazisinin devri ile ilgili resmi protokol 20 Ağustos günü Ankara’da imzalandı.

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İstinyePark'a yeni katlar yapılıyor! Boyu uzatılacak AVM için Bakanlıktan gerekli izinler alındı! 

2020'de Katar devletinin yaklaşık 300 milyon dolar bedelle ortak olduğu İstinyePark AVM'nin çatısında hummalı bir çalışma yapılıyor. 2007 yılında kapılarını açan AVM'nin üst kısmına yeni katlar ilave ediliyor. İşte ayrıntılar...

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

2022'de AVM açılışları hızlanacak!

Türkiye’de senelik 160 milyar Türk Lirası'na yakın satış gerçekleştirilen ve 2 milyarı aşkın ziyaretçi ağırlayan AVM’lerde toparlanma hızlı oldu. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, 2022'de 4-5 yeni AVM'nin daha açılacağını belirtti.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak?

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak sorusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak? AVM'ler 1 Ocak'ta açık mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AVM'ler 1 Haziran'a hazırlanıyor!

Türkiye’de alışveriş merkezleri yaklaşık olarak 2 aylık suskunluğun ardından dün kapılarını açtı. AVM'lerde koronavirüs önlemleri sıkı sıkıya uygulandı. Bazı alıveriş merkezleri ve dükkanlar tam faaliyete geçmek için 1 Haziran’ı hedefliyor

TURYİD'den AVM yatırımcılarına 'iki ay kira almayın' çağrısı!

TURYİD, Yiyecek içecek sektörünün koronavirüs sürecinde yaşadığı problemlere yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, AVM yatırımcılarına işletmelerden iki ay kira alınmaması ve 2020 sonuna kadar ciro kirası uygulanması talep edildi...

İsmetpaşa Stadı avm mi olacak Haberi

İsmetpaşa Stadı avm mi olacak


İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'm TOKİ'ye verdi.  TOKİ  de stadı  Emlak  Konut'a devretti ve resmi protokol 20 Ağustos'ta Ankara'da imzalandı. İsmetpaşa Stadı ile yanındaki yüzme havuzu, dış statlardan oluşan toplam 86 bin 775 metrekarelik arazi, Emlak Konut GYO.ile yüklenici firma Komusoğlu İnşaat-Tokal İnşaat ortaklığı'arasında imzalanan protokolle devredildi. 


İzmit'te 1978'de açılan ve D-100 Karayolu'nun kenarında bulunan İzmit İsmetpaşa Stadı, o tarihte yerleşim alanı dışındaydı. Ancak Kocaeli'ndeki göç ve nüfus artışıyla birlikte çevresi konut ve işyerleriyle dolan İsmetpaşa Stadı, geçmişte Kocaelispor'un birçok maçına ev sahipliği...