19 / 04 / 2024

isoline

isoline

Kültür ve Turizm Bakanlığı binası, çatısını Onduline Avrasya'nın kiremitaltı levhası Isoline ile yeniliyor

Kültür Bakanlığı binası Onduline ile yenileniyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı binası, çatısını Onduline Avrasya'nın kiremitaltı levhası Isoline ile yeniliyor

Uzun ömürlü çatılar için Isoline

Çatı ve kiremit altı su yalıtımı konusunda liderliğini koruyan Onduline Avrasya, kiremitaltı yalıtım levhası "Isoline" ile çatı aktarmaya davet ediyor.

Çatılar artık akmayacak

Isoline kiremitaltı yalıtım levhası akan çatılara çözüm buluyor.

isoline Haberi

isoline

Yapılış tarihi itibariyle döneminin mimari eserlerinin en önemlileri arasında sayılan Kültür ve Turizm Bakanlığı binası, kültürel mirasın gelecek nesillere sağlıklı  bir şekilde taşıyabilmek amacıyla çatısını Onduline Avrasay'nın kiremitaltı levhası Isoline ile yeniliyor. Onduline Avrasya tarafından üretilen  Isoline kiremitaltı levhası, özellikleri bakımından tarihi ve kültürel değere sahip birçok yapının çatı onarımında başrol oynuyor. TBMM ve Harbiye Askeri Müzesinin çatı onarımında da kullanılan Isoline bunun en güzel örnekleri arasında sayılıyor. TBMM ve Harbiye Askeri Müzesi'nin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da Onduline Isoline seçimindeki en büyük etken, özellikle çatıdan gelen yağmur sularının oluşturduğu nem, küflenme ve çürümeye karşı en etkili yalıtım malzemesi olması.

Özel girintileri ve su sızdırmayan yapısıyla çifte güvence sağlayan Isoline, özellikle yağmur sularının yaratabileceği tahribatları sıfıra indiriyor. Sızan suları...