28 / 03 / 2024

İspanyol seyahat acenteleri iletişim

İspanyol seyahat acenteleri iletişim

Konya'nın Beyşehir ilçesinin tarihi ve de doğal güzellikleri, turistik mekanları İspanya'dan gülen seyahat acentelerine tanıtıldı. Gezi boyunca İspanyol gruba, ilçenin doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve turistik mekanları hakkında bilgiler verild

Kredi kartı kullananlar dikkat! BBDK yasakladı: O harcamalara taksit yapılamayacak

Son dakika haberine göre; Artık kredi kartıyla havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılamayacak.

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi kuruldu!

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Işıklar tarafından kuruldu. 

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Baydu ve Rıdvan Seven ortaklığında kuruldu.

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Murat Çavga: Trabzon'a fuar ve kongre merkezi yapılmalı!

Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, "Trabzon'da kış aylarında turizm hareketliliği sağlayacak fuar ve kongre çalışmalarının yapılabilmesi için en az 3-4 salonu olan bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacımız var." dedi.

Diyarbakır'daki Ziya Gökalp Müzesi restore edildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında imzalanan protokol kapsamındaki çalışmalar sonucunda, Ziya Gökalp Mahallesi Gökalp Sokak'ta bulunan 2 katlı müze restore edildi.

Giresun turizmin gözdesi olacak!

Kısa adı TURSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Giresun’da yaşanan turizm hareketliliğini mercek altına aldı. Bölge Başkanı Suat Gürkök, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında kabul etti.

İran ambargosunun kalkması Alanya'ya yarayacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

Adana otel yatırımına doydu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

İspanyol seyahat acenteleri iletişim Haberi

İspanyol seyahat acenteleri iletişim

Türk Hava Yolları’nın (THY) ana sponsorluğunu yaptığı, Mevlana Kalkınma Ajansı’nın (MEVKA) Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ile müşterek olarak düzenlediği gezi çerçevesinde Konya’ya gelen İspanyol seyahat acentelerinden oluşan bir grup, Beyşehir ilçesini ziyaret etti. İspanyol grup, Beyşehir’de Yaka Manastır Tabiat Alanı, Beyşehir Gölü Milli Parkı, Karaburun Plajı, tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaret ederken, Beyşehir Gölü’nde düzenlenen tekne turuna da katıldı. Gezi boyunca İspanyol gruba, ilçenin doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve turistik mekanları hakkında bilgiler verildi.

Ziyarete eşlik eden TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Yanar, gezinin ardından yaptığı açıklamada, daha önce de bu kapsamda Konya’ya gelen İranlı seyahat acentesi grubunu Beyşehir’e getirdiklerini anımsatarak, "Şimdi Türkiye’de biliniyor ki, çok şey değişti. Bu değişimin yanında tabii ki Beyşehir’de hakkını aldı ama daha...