26 / 04 / 2024

ispark ipad indir

ispark ipad indir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM ile koordineli çalışılarak hazırlanan İSPARK cepte uygulaması ile vatandaşlar bulundukları noktaya en yakın otoparkları tespit edip navigasyon özelliği ile otoparka rahatça ulaşabilecek.

A101’de Apple haftası: iPhone’dan Watch’a, iPad’den AirTag’e! İşte fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, Apple ürünleri arasında iPhone, Watch Series 8, iPad ve diğer birçok elektronik üründe indirimlere başladı.

Öğrencilere müjde! Apple'dan Mac ve iPad'lerde beklenen flaş indirim! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Öğrencilere harika bir haber... Apple, beklenen büyük indirimiyle Mac ve iPad'lerde şimdi daha uygun fiyatlar sunuyor... Bu fırsatı kaçırmayın...

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

iOS 17 hangi iPad’lere gelecek? Hangi iPad’ler iPadOS 17’yi desteleyecek?

Apple iOS 17 ve macOS 14 ve iPadOS 17’yi tanıttı. Peki “Hangi iPad’ler iPadOS 17’yi desteleyecek?” İşte detaylar!

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

Yeni iPad Pro'nun fiyatı ortaya çıktı!

Son zamanlarda, Apple'ın OLED ekran teknolojisini kullanacak olan ilk iPad Pro'sunun fiyatı sızdırıldı. Sızıntıya göre, cihazın fiyatı oldukça yüksek olacak.

iPad açık ara birinci oldu! İşte en çok satan markalar!

Global tablet ve Chromebook satışlarına göre Apple, iPad ile pazara hükmetti. Peki en çok satan diğer markalar hangileri. İşte satış rakamları ve o markalar…

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Ürettiği cihazlar dünya genelinde yüzmilyonlarca satış rakamına ulaşan ABD’li teknoloji devi Apple ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi daha geldi. Teknoloji meraklılarını ilgilendirecek bu iddiaya göre Apple, fiyatı oldukça ucuz olacak iPad benzeri bir cihazı piyasaya çıkaracak.

 Karne hediyesi arayanlar Apple iPad 9.Nesil yüzde 10 indirimde! 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En popüler tabletler arasında olan iPad 9, kullanımı kolay ve çok yönlü  bir cihaz. Çalışmaktan oyun oynamaya, öğrenmeye yapmak istediğiniz her şeye imkan veren bu tablet,  sömestir tatilinde hediye tablet sözü veren ailelere çocuklarını sevindirmeyi garantiliyor. Peki Apple iPad 9. Nesil 64 GB ö

İki yeni iPad Pro yolda! Çıkış tarihi ortaya çıktı!

11 inç ve 13 inç iPad Pro modelleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. İPad Pro'nun tam bir OLED paneline geçeceği söyleniyor.

iPad Pro vade farksız 6 taksit imkanıyla satışta! Hepsiburada 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada sık sık teknolojik ürünleri taksit fırsatları ve indirimlerle tüketicinin beğenisine sunuyor. Online alışveriş sitesi şimdi de iPad Pro modellerinde vade farksız 6 taksit yaptı. Peki iPad Pro Hepsiburada’da kaç TL? İşte Hpesiburada 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

iPad ve MacBook’ların tanıtım tarihi belli oldu!

Yeni iPad Pro ve MacBook Pro cihazlarının lansman tarihleri ​​açıklandı! Ayrıca Apple'ın yeni bir ürün üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

ispark ipad indir Haberi

ispark ipad indir

Geliştirdiği modern ve teknolojik sistemler ile otoparkçılık sektörünün lideri haline gelen İSPARK, hizmete sunduğu mobil uygulama ile alanında yine bir ilke imza attı.


İSPARK, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak ve sürücüleri otopark arama derdinden kurtaracak bir uygulama geliştirerek vatandaşların hizmetine sundu. 


Google Play ve Apple Store’da,  iPhone, iPad ve Android tabanlı akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayarlar için üretilen ücretsiz uygulamada; otoparkların teknik özellikleri, fiyat tarifeleri, ulaşım bilgileri ve anlık doluluk-boşluk bilgileri gerçek zamanlı olarak bulunuyor. Ayrıca uygulamada doluluk- boşluk oranları da anlık olarak gösteriliyor.


Uygulamayı indiren kullanıcılar bulundukları noktaya en yakın otoparkları görebiliyor özellikler kısmından açık, katlı ya da yol üstü otoparkları seçebiliyor. Harita ya da uydu görüntüsü seçeneği bulunan uygulamada, navigasyon özelliği ile rota çizilerek sürücülerin otoparkı rahatça ulaşmasına imkân sağlanıyor.


Sürücülerin daha...