18 / 04 / 2024

ispark yüzer otopark

ispark yüzer otopark

İSPARK, denizde kullanacağı yüzer otopark yapımı için harekete geçti.Hayata geçirilecek proje ile deniz kenti İstanbul’da yüzer otopark dönemi başlayacak, deniz alanları kullanılarak otopark sorununun çözümüne katkı sağlanacak.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

İSPARK otopark ücretlerine zam yolda! Otopark ücretleri 28 TL'den 45 TL'ye yükselecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 63'e kadar zam yapılmasını talep etti. Bu durumun gerçekleşmesi halinde otopark ücretleri 28 TL'den 40 TL'ye yükselecek.

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 lira olduğu görülürken insanlar yüksek otopark ücretlerine tepki gösterdi. Diğer taraftan, otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. İşte akıllara durgunluk veren o hes

Depremzedeye büyük müjde! Bir ilk gerçekleşiyor!

Deprem felaketinin ardından iş dünyası bölgeye yardım için seferberlik başlatırken, Karadeniz Holding ise, bir ilke imza atarak, 2 yüzer kenti Hatay’a göndereceğini duyurdu. Bir ilk olan bu yüzer kentler nasıl olacak, kaç kişiyi barındıracak? işte detaylar…

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Agola Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agola Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yüzer tarafından kuruldu.

Çekmeköy'de otopark arazisi yerine villa mı inşa edilecek?

İstanbul Çekmeköy’de 16 bin metrekarelik arazinin imar planı, İBB Meclisinde çoğunlukta olan AK Parti oylarıyla değiştirildi. Buna göre; söz konusu araziye otopark yerine villa inşa edilecek

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

Hasankeyf’teki yüzer liman tamamlandı!

Batman’ın antik kenti Hasankeyf’te sular altında kalmayacak tarihi yerlerin ziyaret edilebilmesi için inşa edilen Yüzer Liman tamamlandı..

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

ispark yüzer otopark Haberi

ispark yüzer otopark


Parklanma alanında farklı projeleri üreten ve park sorununa çözüm bulmaya çalışan İSPARK, denizde kullanacağı yüzer otopark yapımı için harekete geçti.Hayata geçirilecek proje ile deniz kenti İstanbul’da yüzer otopark dönemi başlayacak, deniz alanları kullanılarak otopark sorununun çözümüne katkı sağlanacak.


ATIL DURUMDAKİ VAPURLAR OTOPARK OLACAK


Proje kapsamında atıl durumda olan şehirhatları vapurlarını da yeniden elden geçirilip yüzen otopark olarak kullanılması planlanıyor. Sistemin şehrin önemli bölgelerinde hizmet vereceği için otopark sorununa büyük katkı sağlaması bekleniyor.


YÜZER OTOPARKLAR YOĞUN NOKTALARA GİDİP DEMİR ATACAK


Marmaray’ın hizmete alınması ve bu hattın vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılması kent genelinde denize entegre otopark alanlarının yapılmasını gündeme getirdi. Bu amaçla harekete geçen İSPARK öncelikle Marmaray’ın Üsküdar ve Kadıköy İstasyonu ile Harem’e, Avrupa yakasında ise Kazlı Çeşme ve Sirkeci istasyonlarına yakın noktalarda yüzer...