26 / 04 / 2024

ısparta arsa

ısparta arsa

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Yazısöğüt ve İstiklal-1 mahallelerinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili tüm detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Isparta'da 12 adet arsa ve arazi satacak!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 12 adet taşınmazın (arsa ve tarla) satışının yapılacağını açıklandı.

Isparta'da imarlı arsa satılacak! İhalesi 26 Eylül'de!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 3 bin 552 metrekare alana sahip.

Isparta'da arsa bulmak çok zor!

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız, "Arsa payları Isparta'da çok yüksek. Bundan dolayı da arsanın olmayışı konut alanını daraltıyor ve maliyetler artıyor" dedi.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Isparta'daki imar sorunları arsa fiyatlarını yükseltti!

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal Isparta'daki arsa maliyetlerinin artışının nedeni ele alı. Dal ''300 bin TL'ye daire satılan yerde 150 bin TL arsa maliyeti olamaz.'' dedi.

Isparta'da arsa sıkıntısı konut fiyatlarına yansıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Isparta'nın ilçesinde arsa fiyatları 5'e katlandı!

Ankara Etimesgut'daki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta'ya taşınması kararının ardından bölgede arsa fiyatlarında önemli derecede artış yaşanıyor

Isparta Defterdarlığından 49 yıllığına kiralık arsa!

Isparta Defterdarlığı merkeze bağlı Aliköy Köyünde 22 bin 900 metrekare arsanın 49 yıllık irtifak hakkı için ihale düzenlediğini açıkladı. İkisöğütçük mevkiindeki arsa için 344 bin lira rayiç bedeli istendi

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya İline bağlı Meram Belediyesi 2 adet arsa satacak

ısparta arsa Haberi

ısparta arsa

Isparta Belediye Başkanlığı tarafından, Isparta ili, Merkez ilçesi, Yazısöğüt ve İstiklal-1 mahallelerinde yer alan 11 adet arsa satışa sunuluyor. 

Isparta Merkez'de yer alan arsalar için satış ihalesi açık teklif usulü ile 1 Kasım 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Isparta Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri, 374,89 metrekare ile 1.028 metrekare arasında değişiyor. 

Isparta Merkez'de yer alan arsalar için 21 bin 293 TL ile 40 bin 100 TL arasında değişen geçici teminat bedelleri belirlendi. Arsalar için ödemeler peşin olarak gerçekleştirilecek.

Isparta'da yer alan arsaların fiyatları 709 bin 775 Türk Lirası'ndan başlıyor, 1 milyopn 336 bin 673 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Isparta Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

Aşağıda dökümü yazılı olan Mülkiyeti Belediyemize ait, Yazısöğüt...