25 / 04 / 2024

ısparta çünür çalışmaları

ısparta çünür çalışmaları

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bakan Kurum, "İstanbul'daki tüm mahallelerimizde dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, 90 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirmek ve İstanbul'u doğal afetlere karşı daha dayanıklı hale getirmek. İlerleyen dönemlerde ise toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlayacağız." ş

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Olası İstanbul depremi gün geçtikçe yaklaşıyor. Depremle ilgili sürekli uyarıda bulunan uzman isimler kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik çağrıda bulundu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

ısparta çünür çalışmaları Haberi

ısparta çünür çalışmaları

Yenişehir projesiyle toplu konutların yapılmaya başlandığı Çünür'e Başkan Günaydın Yeni otogar Projesini kazandırmak istiyor. Otogarın yapılacağı 162 dönümlük arazide hak sahipleriyle bir araya gelen Başkan Günaydın, otogarın yüzde 98 buraya yapılacağını, Çünür'ün de böylece yeniden doğacağını söyledi. 


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Sosyal Tesislerinde Otogar Projesini uygulamak istediği yerdeki arazi sahipleriyle buluştu. Yeni otogar projesini halka daha detaylı anlatan Günaydın, Çünur'den mutlu ayrıldı. Toplantıdan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Günaydın Çünüı^ün modernleşmesi için Yeni Otogar Yeni Şehir Projelerini yapmakta kararlı olduklarını iletti. Başkan Günaydın "Çünür aslında şans sahibi oluyor. Biz mahalle sakinlerine konuyu anlattık ve bazı arkadaşlarımızın mağdur olmaması için bir komisyon kurulmasına karar verdik. Bu komisyon mahalle sakinlerini oluşturduğu bir komisyon olacak. Şu anda yüzde 98 tamam. Komisyondan...