25 / 04 / 2024

Isparta Gelendost baraj inşaatı

Isparta Gelendost baraj inşaatı

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap'ta teslimler sona eriyor!

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap'ta başvuru dönemi başlıyor!

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 91 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Isparta Gelendost sözleşme tarihleri!

TOKİ Isparta Gelendost projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Isparta Gelendost sözleşmeleri!

TOKİ Isparta Gelendost projesinde toplamda 293 adet daire yer alıyor. TOKİ Isparta Gelendost sözleşmeleri hakkında bilgiler haberimizde bulunuyor.

Isparta Gelendost TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Isparta Gelendost TOKİ projesinde kuralar çekildi.

TOKİ Isparta Gelendost kura sonuçları listesi!

TOKİ Isparta Gelendost kura sonuçları listesi açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Isparta Gelendost TOKİ kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Isparta Gelendost TOKİ kura sonucu 17 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak. Proje 293 adet konuttan meydana geliyor.

Isparta Gelendost TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Isparta Gelendost TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Isparta Gelendost TOKİ kura sonuçları henüz açıklanmadı, projenin kura çekilişi 17 Temmuz'da yapılacak.

Isparta Gelendost kura çekilişi 17 Temmuz'da!

Isparta Gelendost kura çekilişi 17 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede 293 adet konut yer alıyor.

Isparta Gelendost kura sonuçları 17 Temmuz 2017!

Isparta Gelendost kura sonuçları 17 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı, projedeki konutların kura çekilişi 17 Temmuz'da yapılacak.

Mehmet Sezgin, Isparta'daki yeni projelerini anlattı!

ISPARTA Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, TOKİ, sanayi, mezbahane ve yeni MYO binası hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Isparta Gelendost’ta yerel mimaride 293 konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Isparta’nın Gelendost İlçesi, Avni Paşa Mahallesinde 2. etapta inşa edilecek 293 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 2

Isparta Gelendost baraj inşaatı Haberi

Isparta Gelendost baraj inşaatı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Cesur, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Cesur, ''Aşağıda belirtilen soruların Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak cevaplanmasını, Anayasa'nın 98. ve TBMM İç Tüzüğü'nün 96. ve 99. Maddeleri uyarınca arz ederim'' diye konuştu. 

Cesur, şu açıklamalarda bulundu: ''Isparta ilimiz, ülkemizde başta elma, gül, kiraz ve lavanta gibi tarım ürünlerinin üretiminde önemli bir rol oynamaktadır. Isparta ilimiz bu ürünlerle hem ürün kalitesi hem de ürün miktarı açısından, ülkemizin iç pazarlarına erişimi kadar yurt dışına ihracat ile de ön plana çıkmaktadır. Isparta ilimizin tarım potansiyeli göz önünde bulundurulduğunda, tarımsal faaliyetle ilgilenen Isparta...