19 / 04 / 2024

Isparta otopark projesi

Isparta otopark projesi

Isparta Belediyesi tarafından inşa edilen Çelebiler Otoparkı hizmete açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Şuanda 5'inci otopark bitti. 6'ıncısı da yapılıyor'' diye konuştu.

Isparta'ya 7 katlı otopark için izin hazır!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezinde yer altı otopark yapmak isteyenlere çağrıda bulundu. Günaydın, gerekli izinleri vereceklerini belirtti.

Isparta'da kapalı otopark alanı yüzde 60'a çıkarıldı!

Isparta Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantılarının gündeminde, inşaatlarda uygulanan otopark zorunluluğu ile ilgili düzenleme masaya yatırıldı.

Isparta'da otopark sorunu çözülecek!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentin en önemli sorunu olan otopark konusunu çözmeye kararlı olduklarını belirtti. Günaydın konu ile ilgili 'Isparta'da otopark sorunu çözülecek' dedi.

TOKİ Isparta projesinde Nisan 2023 müjdesi geldi! 124 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta 2023 projesi için Nisan 2023 müjdesi geldi.

TOKİ Isparta projesi için beklenen tarih geldi! 124 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi için beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Isparta 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Isparta otopark projesi Haberi

Isparta otopark projesi

Isparta Belediyesi geçtiğimiz günlerde eski Özel İdare Binasının olduğu bölgedeki Çelebiler Otoparkını hizmete açtı. 


Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otopark alanının 3 bin 665 metrekare alana sahip olduğunu belirterek, İnşaat alanı ise toplamda 14 bin 500 metrekare. Otoparkımız 350 araçlık bir otopark. Şuanda yerin bir alt katındayız. Üstümüzde 3 metre toprak var. Burası Allah korusun harp gibi durumlarda şehrin en büyük sığınağı. Yukarıdan bombalar atılsa burada bir hadise olmayacak tarzda bir yer. 


Ayrıca hem depreme dayanıklı hem statik olarak yapılan bir yapı burası. Beton 40'la döküldü. Bu demektir ki çok uzun seneler dayanabilecek bir yapı. Artık çocuklarımız için değil torunlarımıza kalacak tarzda yapılmış bir yapıdır" dedi. 


Şehirlerde meydanlar ve yeşilliklerin olması gerektiğine işaret eden Başkan Günaydın, "Otoparkın üstü yeşil alan...