16 / 04 / 2024

Isparta Şehir Hastanesi inşaat ruhsatı

Isparta Şehir Hastanesi inşaat ruhsatı

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Isparta Şehir Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılacak Isparta Şehir Hastanesi'nde basın toplantısı düzenlendi.

Isparta Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Akfen Holding'in inşa ettiği Isparta Şehir Hastanesi bugün düzenlenecek resmi törenle açılıyor. İlde bulunan Kadın Doğum Hastanesi ve Devlet Hastanesi personeliyle birlikte 1,1 milyar liralık yatırım yapılan tesise taşındı.

Isparta Şehir Hastanesi 24 Mart Cuma günü açılacak!

Mersin ve Yozgat'tan sonra inşaatı tamamlanan Isparta Şehir Hastanesi de kapılarını hastalara açtı. Isparta Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı ise 24 Mart Cuma günü yapılacak.

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi inşaat ruhsatı Haberi

Isparta Şehir Hastanesi inşaat ruhsatı

AKFEN Holding'in Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle (kamu özel ortaklığı) yapımına başladığı 755 yataklı İsparta Şehir Hastanesi'nin inşaatı için ruhsat başvurusu yapıldı. Kapatılan Sümer Halı Fabrikası ile İl Özel idaresi tarafından tahsis edilen alanda yapımına başlanan hastane için AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İsparta'ya gelerek inşaat ruhsatı başvurusunu yaptı. Belediye'nin ilgili birimleri gerekli değerlendirmeden sonra Şehir Hastanesi'nin inşaat ruhsatı verecek. 


AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve beraberindeki heyet, önce İsparta'da Vali Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti. Akın, 755 yatak kapasiteli İsparta Şehir Hastanesi ve inşaatıyla ilgili Vali Özkan'a bilgi verdi. İsparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi. 


Akın ve ekibi...