18 / 04 / 2024

Ispartada arsa sıkıntısı konut fiyatlarını etkiliyor mu

Ispartada arsa sıkıntısı konut fiyatlarını etkiliyor mu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Kiracısını tahliye ettirirken sıkıntı yaşamak istemeyenler bunlara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracısını sorunsuz bir şekilde tahliye ettirmenin yollarını arıyor. Peki kiracı nasıl sıkıntısız bir şekilde tahliye edilir?

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Konut sıkıntısı ve kiralar protesto edildi! Dünya bu sıkıntı ile savaşıyor! O ülkenin vatandaşları ayağa kalktı!

Konut sıkıntısı ve yüksek kiralar dünyanın en büyük sorunların biri haline geldi. O ülkede konut sıkıntısı ve yüksek kiralar protesto edilerek vatandaşlar ayağa kalktı...

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Ispartada arsa sıkıntısı konut fiyatlarını etkiliyor mu Haberi

Ispartada arsa sıkıntısı konut fiyatlarını etkiliyor mu

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri, Aliköy’deki yeni toplu konut alanı içerisinde kalan ISBAŞ’a ait ruhsatlı maden ocağı sahasını bedelsiz olarak TOKİ’ye devreden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ersal, başkan Günaydın’a yardımlarından dolayı bir plaket takdim etti. Ersal, “TOKİ konutları yapımı için bedelsiz olarak arsa devri yapmanızdan dolayı şahsım, yönetimim ve dernek üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Emeklilerden 15 bine yakın TOKİ konutları için müracaat olduğunu aktaran Ersal, konutların bir an evvel hayata geçmesinin gerekliliğinden bahsetti.


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 15 bin emeklinin evinin bulunmamasının üzüntü verici olduğunu vurguladı. Yapılacak olan TOKİ konutları alanında arazi durumunun çözüldüğünü ancak o mevkide ciddi altyapı sorunlarının bulunduğunu dile getiren...