20 / 04 / 2024

Ispartada toki arazi sorunu çözüldü mü

Ispartada toki arazi sorunu çözüldü mü

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Zonguldak Üzülmez TOKİ Konutları'nda arazi sorunu mu yaşanıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Üzülmez'de yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda arazi meselesinin halledildiğinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Çaturoğlu TOKİ'de yaşanan gecikmenin nedenini anlattı.

Tavşanlı Belediyesi'nden TOKİ'ye bin konutluk arazi!

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz'' dedi.

Denizli TOKİ'de arazi devir işlemleri tamamlandı!

İlk olarak Bakan Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi.

Denizli TOKİ Konutları'nın arazi devir işlemlerinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığını, arazi devir işlemlerinde sona gelindiğini bildirdi.

Denizli TOKİ'de arazi devri tamam!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki arazi için TOKİ'yle anlaştı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 350 dönüm arazi için TOKİ'yle anlaştı. İmar geçmesi durumunda arazinin değeri 2-3 milyar TL'yi bulacak. Üniversite borç yükünden kurtulacak

Ömer Faruk Çelik'ten TOKİ arazi geliştirsin önerisi!

Dar gelirlileri ev sahibi yapmak için kurulan TOKİ, asıl amacını unuttu. Artan ucuz konut açığının kapatılması için sektörden radikal bir öneri geldi: TOKİ inşaattan çekilsin, arazi geliştirsin..

TOKİ 10 yılda 116 kilometrekare arazi devraldı!

Toplu Konut İdaresi 2002-2012 yılları arasında 116 kilometrekare arazi devraldı

Ispartada toki arazi sorunu çözüldü mü Haberi

Ispartada toki arazi sorunu çözüldü mü

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri, Aliköy’deki yeni toplu konut alanı içerisinde kalan ISBAŞ’a ait ruhsatlı maden ocağı sahasını bedelsiz olarak TOKİ’ye devreden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ersal, başkan Günaydın’a yardımlarından dolayı bir plaket takdim etti. Ersal, “TOKİ konutları yapımı için bedelsiz olarak arsa devri yapmanızdan dolayı şahsım, yönetimim ve dernek üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Emeklilerden 15 bine yakın TOKİ konutları için müracaat olduğunu aktaran Ersal, konutların bir an evvel hayata geçmesinin gerekliliğinden bahsetti.


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 15 bin emeklinin evinin bulunmamasının üzüntü verici olduğunu vurguladı. Yapılacak olan TOKİ konutları alanında arazi durumunun çözüldüğünü ancak o mevkide ciddi altyapı sorunlarının bulunduğunu dile getiren...