25 / 04 / 2024

ıspartada yıkım başladı

ıspartada yıkım başladı

Isparta'nın Gülistan mahallesinde Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında 'riskli yapı' ilan edilen 76 daire-8 blok binanın yıkımı gerçekleştiriliyor. Yıkım işini üstlenen şirketin sahibi Murat Karaboncuk oldu.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Altın küpe, yüzük ve kolyelerde büyük kampanya başladı! Altınbaş indirimli ürünler 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe, yüzük, bileklik ve kolyelerde büyük indirim başladı. Altınbaş indirimli ürünler listesini açıkladı. Peki altınbaş altın küpe, kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesi 5 Ekim 2022...

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

ıspartada yıkım başladı Haberi

ıspartada yıkım başladı


Isparta'nın Gülistan mahallesinde Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında 'riskli yapı' ilan edilen 76 daire-8 blok binanın yıkımı gerçekleştiriliyor. Yıkım işini üstlenen şirketin sahibi Murat Karaboncuk, "Isparta'da daha kötü binalar var. Şu an çürük binanın içerisinde oturduklarını, bir bombanın üzerinde oturduklarını bilmiyorlar" dedi. Yıkımı izleyen Sağlık Evleri Sitesi Yöneticisi Emekli Orman Mühendisi Uğur Ataç ise, "Binalarımızın dayanıklılığı yok. Binalarımız tamamen çürük. Allah bizi korumuş. İyi ki depreme maruz kalmamışız" dedi. 


50 DAKİKADA BİTTİ 

1972 yılında inşaatına başlanıp, 1977 yılından itibaren kullanılmaya başlanan 8 bloğun yıkımı 40 gün sürecek. Sağlık Evleri ve Bayındırlık Evleri'nin yıkımını üstlenen ekip yıkıma kurban keserek başladı. 


Sabah...