24 / 04 / 2024

Ispartakule ve Tahtakale mahallesi

Ispartakule ve Tahtakale mahallesi

Ispartakule'de eylül ayında yaşanan tapu krizi tam 20 gün sonra haber yapıldı paniğe neden oldu. Ancak krizin adım adım aşıldığı duyuruldu.

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte YouTuber Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

TEM34 Tahtakale'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden TEM34 Tahtakale'nin kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 2 Haziran 2022'de onaylandı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

TEM34 Tahtakale'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

TEM34 Tahtakale'nin 678/1 Ada/Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, 670/1 Ada/Parsel Park, 670/1 ve 678/1 Ada/Parseller İmar Yolları, Ada Dışı Atık Su ve Yağmur Suyu Hattı İnşaatı İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

TEM 34 Tahtakale'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden TEM34 Tahtakale'de 670/1 ticaret Parseli ve bu parsele ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ispartakule ve Tahtakale mahallesi Haberi

Ispartakule ve Tahtakale mahallesi

Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışların yanısıra bölgenin büyük bir bölümünü kapsayan ada ve parsellerle ilgili eylül ayında, İSTANBUL 10. Asliye Ticaret Mahkemesi Avcılar Tapu Sicil Müdürlüğüne resmi bir evrak gönderdi.



Evrakta davacı S.C.B. ile C.G., A.G.,Y.A., F.A., T.G., H.T., M.D., H.K., Z.Ü., A.E., E.V., L.G.,M.A.,S.C.,Ö.S., K.Y.,M.Y., M.E., K.K.,K.G., S.Y., C.E., T.M.E.,Ö.B.,A.Y., G.Y.arasında mahkememizde görülmekte olan menfi tespit ( ticari ilişkiden kaynaklanan), tazminat davası nedeniyle mahkememizin 9 Eylül 2015 tarihli ara kararı ile Avcılar İlçesi Firuzköy Tahtakale Mevkii 436 ada 1. parsel arsanın ..... hissesi imar uygulaması sonucu M.E. adına tescil edilmiş olup, 166 /.... hissesi Fikret Yoluç adına kayıtlı iken 22 02 2008 tarihle ...... yevmiye ile M.E.'na satılmış bulunan taşınmazların dava sonuçlanıncaya kadar satış ve...