26 / 04 / 2024

Ispartakuledeki tapu krizi çözüldü mü

Ispartakuledeki tapu krizi çözüldü mü

Ispartakule'de eylül ayında yaşanan tapu krizi tam 20 gün sonra haber yapıldı paniğe neden oldu. Ancak krizin adım adım aşıldığı duyuruldu.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Fikirtepe kentsel dönüşümde tapu krizi!

Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik tartışmalar devam ediyor. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Yasin Bektaş, evlerinin tapularının bir gecede hazineye devredildiğini dile getirdi. 

Web Tapu'ya Kovid-19 talebi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından "randevu krizi" yaşandığına yönelik iddialarla ilgili açıklama geldi. Web tapu sistemine de değinilen açıklamada, web tapu sistemiyle günlük ortalama 20 bin tapu işleminin doğrudan vatandaşlar tarafından başlatıldığı belirtildi.

Adana Yüreğir'de tapu krizi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Sarıçam mahallesinde oturan vatandaşlar tapularında tanımadığı kişilerin hissedar olduğunu belirterek Yüreğir Belediyesi önünde sorunun çözülmesini bekledi.

Karabağlar'da riskli alan planı krizi!

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde 540 hektarlık alanın 2013'te riskli alan ilan edilmesiyle başlayan planlama, tapu ve kentsel dönüşümü krizi büyüdü. Karabağlar Mahalleler Birliği üyeleri, imar planlarına askı süresi içinde 400 itiraz dilekçesi verdi.

Ispartakule'deki tapu krizi çözüldü mü?

Ispartakule'de eylül ayında yaşanan tapu krizi tam 20 gün sonra haber yapıldı paniğe neden oldu. Ancak krizin adım adım aşıldığı duyuruldu.

Avcılar Ispartakule'de tapu krizi çözüldü mü?

Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışların yanısıra bölgenin büyük bir bölümünü kapsayan ada ve parsellerle ilgili geçtiğimiz günlerde, 10. Asliye Ticaret Mahkemesi Avcılar Tapu Sicil Müdürlüğüne resmi bir evrak gönderdi.

Okmeydanı'nda sıra dönüşüme geldi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 'Yeni Okmeydanı’nı tanıttı. Vatandaşın onayının ardından hayata geçirilecek dönüşümde eve karşılık ev, dükkana dükkan verilecek. Okmeydanı'nda tapu krizi geçtiğimiz günlerde aşılmıştı...

Beyaz Residence Bir Topkapı'da 550 bin TL'ye 3+1! Hemen tapu teslim!

Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Beyaz Residence Bir Topkapı'da teslimler önümüzdeki Ağustos ayında başlayacak

Tapu dairesine gitmeden internetten sıra alınacak!

Vatandaşlar artık tapu dairelerine gitmeden tapu işlemleri için internetten sıra alabilecekler

Erdoğan Bayraktar: TAKBİS tamam! Tapu işleri artık daha kolay!

Başka bir ilden veya ilçeden tapu verip almayı sağlayan 'Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi' projesi tamamlandı

Ispartakuledeki tapu krizi çözüldü mü Haberi

Ispartakuledeki tapu krizi çözüldü mü

Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışların yanısıra bölgenin büyük bir bölümünü kapsayan ada ve parsellerle ilgili eylül ayında, İSTANBUL 10. Asliye Ticaret Mahkemesi Avcılar Tapu Sicil Müdürlüğüne resmi bir evrak gönderdi.



Evrakta davacı S.C.B. ile C.G., A.G.,Y.A., F.A., T.G., H.T., M.D., H.K., Z.Ü., A.E., E.V., L.G.,M.A.,S.C.,Ö.S., K.Y.,M.Y., M.E., K.K.,K.G., S.Y., C.E., T.M.E.,Ö.B.,A.Y., G.Y.arasında mahkememizde görülmekte olan menfi tespit ( ticari ilişkiden kaynaklanan), tazminat davası nedeniyle mahkememizin 9 Eylül 2015 tarihli ara kararı ile Avcılar İlçesi Firuzköy Tahtakale Mevkii 436 ada 1. parsel arsanın ..... hissesi imar uygulaması sonucu M.E. adına tescil edilmiş olup, 166 /.... hissesi Fikret Yoluç adına kayıtlı iken 22 02 2008 tarihle ...... yevmiye ile M.E.'na satılmış bulunan taşınmazların dava sonuçlanıncaya kadar satış ve...