26 / 04 / 2024

İsrail Hımsa el-Bakia yıkım

İsrail Hımsa el-Bakia yıkım

Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dayfulllah el-Fayiz, İsrail'in Hımsa el-Bakia bölgesinde yer alan Filistinlilere ait evlerin yıkmasını kınadı.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

İlk el konutlarda azalış hız kesti! Satışların yüzde 69’u ikinci el!

Türkiye'de ilk el konutlarda azalış hız kesti. Bu kapsamda Ekim ayında Türkiye’de toplam 29 bin 230 konut ilk elden satıldı. Ayrıca ülke çapında ay boyunca toplam 64 bin 531 ikinci el konut satıldı.

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

Yeni konut projelerine ilgi azaldı! O ilde ikinci el evler daha hızlı satılıyor...

Konut fiyatlarının artması dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını zorlaştırıyor. Yeni sıfır ev alamayan vatandaşlar ikinci el konutlara yöneldi.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

İkinci el araç satışı arttı yedek parça talebi patladı!

Sıfır kilometre araç tedarikinde yaşanan sıkıntıyla birlikte ikinci el araç pazarında ilk 6 ayda satışlar yüzde 100’e yakın arttı. Yoğun talep, yedek parça ve servis sektöründe hızlı bir büyüme getirdi.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İkinci el otomobillere yüzde 6 zam resmen yolda! Araba alacaklar dikkat!

Bu hafta döviz kurunda yaşanan hızlı artış, sıfır kilometre araçlarda yeni fiyat artışlarını getirdi. İkinci el otomobillere de yüzde 6 oranında zam gelmesi bekleniyor. 

İkinci el araç alacaklar dikkat! Uzmanlar ‘Tam zamanı’ dedi!

Seçim öncesinde düşüşe geçen ikinci el otomobil satışları Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber yeniden hızlandı. Sektör temsilcileri araç almanın tam zamanı olduğunu ifade etti.

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

2. el otomobil piyasası saltanatını ilan etti! 300 - 500 bin TL arasındaki araçlara akın!

Seçim öncesi 2. el otomobil piyasası coştu. 300 - 500 bin TL arasındaki araç satışı hız kazandı. İşte detaylar!

İsrail Hımsa el-Bakia yıkım Haberi

İsrail Hımsa el-Bakia yıkım

İsrail'in Hımsa el-Baki bölgesinde yer alan Filistinlilere ait konutlarının yıkılması nedeniyle Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dayfulllah el-Fayiz  yazılı açıklamada bulundu.

Sputniknews'te yer alan habere göre; söz konusu yıkımları kınayan Fayiz şu açıklamalarda bulundu: 

Yıkım ve tehcirin yanı sıra topraklara el konulması, uluslararası hukuk ve insan hakları kurallarının ve Filistin topraklarında işgalci güç olarak duran İsrail'in yükümlülüklerinin açık bir ihlalidir. Topraklara ilhakla el konarak üzerinde konut inşa edilmesi, Filistinlilerin zorla tehcire maruz bırakılması şeklindeki İsrail'in yerleşim politikası tümüyle uluslararası hukuka ve başta 2334 numaralı karar olmak üzere Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarına karşı ciddi bir muhalefettir." 

Hımsa el-Bakia 

İsrail askerleri, 1 Şubat'ta işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Hımsa el-Bakia bölgesinde hayvan barınaklarının da olduğu, Filistinlilere ait yaklaşık 40 evi yıkmıştı.

İsrail'in yıkım faaliyeti sonucu...