25 / 04 / 2024

istanbul 21 eylül elektrik kesintisi

istanbul 21 eylül elektrik kesintisi

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yarın ve pazartesi günü olmak üzere bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak. İstanbul'da 21 ve 22 Eylül'de elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor...

İstanbul Anadolu yakası elektrik kesintisi 21 Eylül!

21 Eylül 2014 Pazar günü ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyo

Bankacılık sektörünün aktifleri Eylül ayında 21,1 trilyon TL oldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Eylül 2023 döneminde 2022 yılının sonuna göre yüzde 47,1 artış göstererek, 21 trilyon 98 milyar TL'ye çıktı.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararını 21 Eylül’de açıklayacak! İşte eylül ayı politika faizine ilişkin beklentiler!

Merkez Bankası, 21 Eylül Perşembe günü politika faiz kararını açıklayacak. Seçimlerin ardından politika faizini 16,5 puan artırarak yüzde 25’e yükselten Banka’nın bu ayki toplantıda nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Skoda Octavia’nın fiyat listesi açıklandı! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Volkswagen çatısı altında satılan Skoda, Octavia modelinin fiyatlarını eylül ayına özel olarak güncelledi.

Arçelik tost makineleri kaç TL? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evine tost makinesi almak isteyen vatandaşlar bütçelerine uygun fiyatlı ve gelişmiş özelliklere sahip tost makinesi fiyatlarını araştırıyor.  Peki Arçelik tost makinesi fiyatları kaç TL? İşte Arçelik tost makinesi 21 Eylül 2022  fiyat listesi...

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 21 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 21 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 21 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 21 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 21 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 21 Eylül altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 21 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 21 Eylül Çarşamba günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 21 Eylül Çarşamba günü dolar araştırılıyor. İşte 21 Eylül Çarşamba kuru…

Off-road segmentinin en yenisi Isuzu D-Max şimdi yeni fiyatıyla! Isuzi 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Herkes tarafından merak edilen ve araştırılan Isuzu D-Max'i siizn için inceledik. Peki, Isuzu D-Max'in güncel fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı Isuzu D-Max'in fiyatı ne kadar? İşte, Isuzu D-Max 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

istanbul 21 eylül elektrik kesintisi Haberi

istanbul 21 eylül elektrik kesintisi


İstanbul'da yarın ve 22 Eylül'de bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.  


Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın Büyükçekmece'de 07.00-14.00 saatleri arasında Ahmediye Mahallesi, Çatalca ilçesi Muratbey ve Bahsayiş mahalleleri, serbest bölge, 10.00-18.00 saatleri arasında Tepecik Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi, Bülbüloğlu Sanayi Sitesi, 09.00-12.00 saatleri arasında Mimar Sinan Merkez Mahallesi, E-5 Karayolları, 12.00-15.00 saatleri arasında Mimar Sinan Merkez Mahallesi, Merkez Camisi civarı, 15.00-18.00 saatleri arasında Mimar Sinan Merkez Mahallesi, eski Silivri Caddesi, Sultanmurat Caddesi elektrik alamayacak.  


Fatih'te yarın 08.30-18.00 saatleri arasında Taya Hatun, Kemalettin, Binbirdirek, Balabanağa, Süleymaniye, Beyazıt, Molla Fenari, Mimar Hayrettin, Emin Sinan, Küçük Ayasofya, Akşemsettin, İskender Paşa, Hoca Gıyaseddin, Mesih Paşa, Muhsine Hatun, Kemal Paşa, Nişanca, Saraç İshak, Şehsuvarbey, Mimar Hayrettin, Molla Hüsrev ve Kalenderhane mahalleleri ile civarları,...