19 / 04 / 2024

istanbul 3 katlı tünel

istanbul 3 katlı tünel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

3 katlı tünel ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul Boğazı'na yapılacak 3 katlı tünel için ihale dosyasının büyük oranda tamamlandığını belirtti. Bakan Bilgin şu bilgileri verdi...

İstanbul'un 3 katlı tünel projesi onaylandı!

3 Katlı İstanbul Metro ve Karayolu Boğaz Geçişi Projesi'nin güzergahının İstanbul'un 1/5000 ölçekli planlarına işlenmesi, İBB / Meclisi'nde kabul edildi.

İşte 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin özellikleri!

Trafiği büyük oranda rahatlatacağı tahmin edilen İstanbul'un yeni çılgın projesi açıklandı. "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli" projesi, Boğazı iki defa geçmek yerine tek seferde geçilmesi için tercih edildi.

3 katlı tünel projesi detayları!

Boğaz'ın altına yapılacak 3 katlı tünel projesi start aldı. Tünel ile İncirli- Söğütlüçeşme arası 40 dakika, Hasdal-Ümraniye 14 dakika olacak Başbakan Davutoğlu: "3 kat demek 3 imparatorluk demek. " dedi..

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

A101’e masa takımı 2 bin 500 TL’ye, 3 katlı raf 149 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye indi!

A101’de her bütçeye uygun indirimler yarın başlayacak. Bu kapsamda, masa takımı 2 bin 500 TL’ye, 3 katlı raf 149 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 21 Eylül 2023 Perşembe...

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Kocaeli'de 34.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

Gebze İcra Dairesi Kocaeli'de yer alan 3 katlı binayı 34 milyon 238 bin 45 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

istanbul 3 katlı tünel Haberi

istanbul 3 katlı tünel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle buluştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  yap-işlet-devret projelerinde işletmecilerin çok hızlı ilerlediğine, senelerdir yapılamayan ve devlete ekonomik kaybı olan projelerin bu şekilde hayata geçirildiğine dikkat çekti. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nu kullanan araç sayısının her geçen gün yükseldiğini belirten Adil Karaismailoğlu, Osmangazi Köprüsü yapıldıktan sonra Yalova, Bilecik ve Bursa gibi bölgelerde üretimin yükseldiğine, sanayinin ve turizmin ciddi şekilde geliştiğine, yatırımların önemli ekonomik refah sağladığına vurgu yaptı. 

Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem...