19 / 04 / 2024

istanbul 4 günlük su kesintisi

istanbul 4 günlük su kesintisi

İSKİ'nin açıkladığı ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.

İstanbul'da 90 saatlik su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da Anadolu Yakası'nda 24 ile 28 Kasım tarihleri arasında 4 gün boyunca bazı ilçelere su verilmeyecek.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik Kanal İstanbul'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk 100 günlük eylem planının ardından hazırlıkları devam eden ikinci 100 günlük eylem planını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım!

29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım başladı. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek.

istanbul 4 günlük su kesintisi Haberi

istanbul 4 günlük su kesintisi


İSKİ'nin açıkladığı ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İBB'den yapılan açıklamada "Başkan Topbaş, sözkonusu çalışmanın su kesintisine mahal verilmeden yapılması amacıyla yeniden planlanması için İSKİ Genel Müdürlüğü'ne talimat verdi. Çalışmanın nasıl ve ne zaman yapılacağı İSKİ tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak" denildi.


İSKİ'den sabah saatlerinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:


24 Kasım Pazartesi saat 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir.


Çalışma sebebiyle aralıksız su alamayacak bölgeler şöyle belirtilmişti:


Maltepe, Kartal , Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar İlçeleri



Gözlem...