28 / 03 / 2024

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 saatleri

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 saatleri

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 1 Temmuz 2015 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 1 Temmuz'da uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu Yakası projelerine yabancı yatırımcı ilgisi artıyor!

Reagroups Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul’da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine doğru yöneldiğini söyledi...

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 saatleri Haberi

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 saatleri

​İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 1 Temmuz'da uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:


Ataşehir elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 saatleri 

İstanbul İli Ataşehir İlçesine 09:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Nedeniyle Barbaros Mahallesi - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.


Beykoz elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 son durum 

İstanbul İli Beykoz İlçesine 09:00 - 11:00 saatleri Arasında Bakım Çalışması Nedeniyle Yavuz Selim Mahallesi - Sokak/Sokaklarına  11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Nedeniyle Yavuz Selim Mahallesi Sokak/Sokaklarına 13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Nedeniyle Yavuz Selim Mahallesi - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir


Çekmeköy elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 süresi 

İstanbul İli Çekmeköy İlçesine 09:30 - 14:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Nedeniyle Sultançiftliği Mahallesi - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.


Kartal elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 son durum

İstanbul...