27 / 04 / 2024

istanbul asfalt

istanbul asfalt

İstanbul'daki kaldırım taşı uygulamaların yeterince dayanıklı olmaması nedeniyle kaynak israfına neden olduğunu belirten Başkan Topbaş, "İstanbul'da Paris'te ve New York'ta kullanılan, çok dayanıklı, ucuz asfalt kaldırım ile süpürge beton sistemine geçtik

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sacit Tanyol, Macit Tanyol ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 1.2 milyon ton asfalt ekonomiye geri kazandırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSFALT, kurduğu asfalt dönüşüm tesisleriyle bugüne kadar yollardan kazınan 1 milyon 238 bin ton atık asfaltı geri kazandırdı.

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Akatlar'da kuruldu.

İstanbul'a asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak?

Geçen hafta HT İstanbul’un gündeme taşıdığı asfalt sorunu çözülüyor. İBB, 399 ana ulaşım yolunun asfaltlanması için harekete geçti. Kentin ana caddelerine 2 milyon ton asfalt dökülecek. Çalışmalar gece saatlerinde yapılacak.

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor.

Concord İstanbul'un yarısı 10 günde satıldı!

TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor...

istanbul asfalt Haberi

istanbul asfalt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İSFALT'ın Genel Müdürü Çağatay Kalkancı'dan şirketin çalışmaları ve projeleri hakkında brifing alan Başkan Kadir Topbaş, kaldırımların daha dayanıklı olmasına imkan tanıyan mastik asfalt ve süpürge beton sistemini uygulamaya başladıklarını açıkladı. Başkan Topbaş, "İstanbul'da paket taş ya da kilit taş olarak bildiğimiz kaldırımlar yeterince dayanıklı değil. Biz de yurtdışında uygulanan kaldırım sistemlerini inceledik. Özellikle Paris'te kullanılan ve çok dayanıklı olduğunu gördüğümüz `asfalt kaldırım' (mastik asfalt) sistemine geçtik. Şu an yenilenme ihtiyacı olan kaldırımlarda bu sistem uygulanıyor. Kadıköy'den Tuzla'ya kadar olan sahil şeridindeki kaldırımlar bu sisteme göre yenilendi" diye konuştu.


Kaldırım yenilemenin 3'te bir maliyetine tertemiz yürüyüş alanları...


Süpürge beton sisteminin ise yüksek dozlu beton ve kayganlığı önlemek için kimyasal katkı içerdiğini anlatan Kadir Topbaş, "Bu sistem kaldırımlara düzen...