19 / 04 / 2024

istanbul beykoz orman yangını

istanbul beykoz orman yangını

İstanbul Beykoz Çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu...

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

Beykoz'daki orman arazisi yapılaşmaya açıldı iddiası!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde orman arazisinde konut projesinin yapılacağı ve böylece yapılaşmanın başlayacağı ifade ediliyor. 657 daireye yer verilecek olan proje kapsamında, bin 946 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Proje, Beykoz ilçe merkezine 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi açıldı!

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Beykoz Üniversitesi kuruldu!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan İzmir Üniversitesi’nin yerine İzmir Demokrasi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi’nin yerine ise Bakırçay Üniversitesi kuruldu. Ayrıca İstanbul’da da vakıf üniversitesi olarak Beykoz Üniversitesi kuruldu.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Beykoz Ormanı için sit alanı hamlesi!

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Mehmet Berke Merter tarafından, Beykoz Dereseki'deki 1. derece sit durumunda olan 2 milyon 350 bin metrekarelik orman arazisi için "Sit Derecelerinin Düşürülmesi" için talepte bulundu...

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı kuruluyor!

Beykoz, Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı (Elmalı Kent Ormanı)' yla, İstanbulluların şehrin merkezinde nefes alıp dinlenebilecekleri 8 milyon m2’lik devasa park alanına ev sahipliği yapacak.

İstanbul Beykoz'da 5 bin dönümlük arsa 1 milyar dolar ilanı sahte mi?

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor. yaklaşık 5 milyon metrekare olan arazinin nerede olduğu ise ilanda anlatılmıyor.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla!

Resim İstanbul Orman projesinde fiyatlar 216 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinatla! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Yeni kampanyasıyla 3 farklı ödeme seçeneği sunan Resim İstanbul Orman projesinde ödemeler yüzde 50 teslimde öde, yüzde 1 peşinat ya da firma bünyesinde finansman desteği olarak şekillenmiş durumda.

istanbul beykoz orman yangını Haberi

istanbul beykoz orman yangını

Beykoz Çavuşbaşı'nda ormanlık alanda saat 13.45 sıralarında bilinmeyen nedenlerle birçok noktada yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın söndürme çalışmaları havadan da yapıldı. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Dünde aynı yerde yangın çıkmış ve 5 hektarlık alan yanmıştı. Yetkililer kundaklama ihtimali üzerinde duruyor.


Kısa sürede geniş bir alana yayılan alevlere itfaiye ekipleri karadan müdahale ederken, söndürme çalışmalarına helikopterler de katıldı.


Beykoz Kent Ormanı'nda farklı bir kaç noktada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayılan alevler itfaiyecilere zor anlar yaşattı.


Yangına Orman Böle Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Çavuşbaşı, Ümraniye ve Kavacık itfaiye grupları müdahale etti. Yangın söndürme çalışmalarına helikopterler de havadan destek verdi.


İtfaiyenin söndürme çalışmaları...