19 / 04 / 2024

istanbul beykoz yangın

istanbul beykoz yangın

İstanbul Beykoz Çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu...

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

İstanbul Finans Merkezi'nde yangın çıktı!

Ümraniye'de inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezinde çıkan yangın söndürüldü...

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde yangın!

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü. Çapa'daki hastanenin acil dahiliye bölümünde, evrak deposundaki elektrik panosunda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

İstanbul Üniversitesi'nde yangın!

İstanbul Üniversitesi'nde idari mali işler ve strateji daire arşivlerinin olduğu binada nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İstanbul Adalet Sarayı'nda yangın!

Çıkan yangın nedeniyle adliyeye kısa sürede itfaiye ekipleri geldi. Adliye içini duman kaplarken, yaklaşık 10 dakika sirenler çaldı. Tadilatın yapıldığı banka çevresi güvenlik nedeniyle şerit çekildi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde korkutan yangın!

Yeşilköy'de bulunan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin 6'ncı katında elektrik arızasından çıkan yangın 7'inci kata da sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kısa sürede söndürüldü.

İstanbul Güneşli'de depoda yangın çıktı!

İstanbul Güneşli 'de, daha önce boya ve baskı imalathanesi olarak kullanılan 2 katlı boş bir depoda öncekig ece saat 23.00 sıralarında yangın çıktı...

istanbul beykoz yangın Haberi

istanbul beykoz yangın

Beykoz Çavuşbaşı'nda ormanlık alanda saat 13.45 sıralarında bilinmeyen nedenlerle birçok noktada yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın söndürme çalışmaları havadan da yapıldı. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Dünde aynı yerde yangın çıkmış ve 5 hektarlık alan yanmıştı. Yetkililer kundaklama ihtimali üzerinde duruyor.


Kısa sürede geniş bir alana yayılan alevlere itfaiye ekipleri karadan müdahale ederken, söndürme çalışmalarına helikopterler de katıldı.


Beykoz Kent Ormanı'nda farklı bir kaç noktada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayılan alevler itfaiyecilere zor anlar yaşattı.


Yangına Orman Böle Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Çavuşbaşı, Ümraniye ve Kavacık itfaiye grupları müdahale etti. Yangın söndürme çalışmalarına helikopterler de havadan destek verdi.


İtfaiyenin söndürme çalışmaları...