19 / 04 / 2024

istanbul büfe kirası zam

istanbul büfe kirası zam

İstanbul’daki gazete ve ürün satış büfelerinin kiralarına ortalama yüzde 500 zam yapılınca esnaf isyan bayraklarını çekti.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

İstanbul’da büfe kiralarına fahiş zam!

İstanbul’daki gazete ve ürün satış büfelerinin kiralarına ortalama yüzde 500 zam yapılınca esnaf isyan bayraklarını çekti.

Ankara'daki 50 büfe kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 50 adet büfe için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Merter metro istasyonuna kaçak büfe mi yapıldı?

İBB aracılığıyla Merter Metro İstasyonuna kaçak olarak kurulan büfe Güngören Belediyesi zabıtaları kaldırılması istendi

İBB Merter metro istasyonuna kaçak büfe mi kondurdu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin encümen kararı ve izin belgesi olmadan Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kaçak bir büfe kurduğu iddia edildi.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'ndeki büfe kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan büfe kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

istanbul büfe kirası zam Haberi

istanbul büfe kirası zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetinde yer alan, gazete ve ürün satış büfelerinin yetkisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret A.Ş’ye verildi. Büfe kiralarına ortalama yüzde 500 zam yapıldığını, büfelerin yenilenmesi için de kendilerinden 80 ila 300 bin lira arası bir ödeme istendiğini belirten gazete satış büfesi sahipleri, karara tepki verdi.


 
‘Nasıl geçineceğiz’

Milliyet'te yer alan habere göre, çocukluğundan beri gazete satışı yaptığını anlatan 56 yaşındaki Ayhan Akcan, şöyle konuştu:  “Durum şu, şu anda Kültür A.Ş yüksek bir zam yaptı. Bu rasyonel bir rakam değil. Ben ikinci nesil bir gazete bayisi sahibiyim. 50 seneden fazla babam gazete bayiliği yaptı. Daha kulübeler yokken, biz sokakta haftanın 7 günü gazete satışı yapıyorduk. Sabahın 4’ünde kalkıp dükkan...