19 / 04 / 2024

istanbul cadd mağazaları kira fiyatları

istanbul cadd mağazaları kira fiyatları

İstanbul’un ünlü alışveriş caddelerinde önemli değişimler olduğunu söyleyen Avi Alkaş, “Bir takım binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor. Bu caddelerdeki mağaza kiraları metrekare başına 125-300 doları buldu” dedi.

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

3. İstanbul cadde mağazaları bugün satışta!

3. İstanbul'da Dolar'a Euro'ya inat 3 büyük fırsat sunuluyor. 3. İstanbul cadde mağazaları 1.660 liradan başlayan taksitlerle açık artırmayla bugün satışa çıkıyor...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

The İstanbul Veliefendi mağazaları açık artırmayla 26 Haziran'da satışta!

İstanbul'un merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de konumlandırılan The İstanbul Residence ve The İstanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. Satışlar açık artırma usulüyle 26 Haziran'da gerçekleşecek...

The Istanbul Veliefendi mağazaları 26 Haziran'da satışta!

Veliefendi'de konumlandırılan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da Kiptaş tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

istanbul cadd mağazaları kira fiyatları Haberi

istanbul cadd mağazaları kira fiyatları

İstanbul’un ünlü alışveriş caddelerinde önemli değişimler olduğunu söyleyen Avi Alkaş, “Bir takım binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor. Bu caddelerdeki mağaza kiraları metrekare başına 125-300 doları buldu” dedi.


Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel danışmanlık veren Jones Lang LaSalle’in (JLL) Türkiye Başkanı Avi Alkaş, İstanbul’un en önemli alışveriş caddeleri arasında Bağdat, İstiklal, Abdi İpekçi, Bahariye, Beşiktaş ve Alemdağ caddelerinin olduğunu söyleyerek, “İstiklal Caddesi’nde metrekaresi 300 dolara çıkan mağazalar var. Bağdat Caddesi de aynı şekilde. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde ise en pahalı mağazanın metrekaresi 250 doları buldu. Bu rakam Bahariye’de 140 dolar, Beşiktaş ve Alemdağ’da 125 dolar. Şimdi önemli değişimler oluyor. Bir takım binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor” dedi.


Alışveriş turizminin, sağlık, ileri yaş, kültür, inanç ve kongre turizmleri ile mutlaka pekiştirilmesi...