19 / 04 / 2024

İstanbul Casa Garibaldi

İstanbul Casa Garibaldi

Uzun yıllar İstanbul’daki İtalyanların toplanma noktası olan İtalyan İşçi Yardımlaşma Cemiyeti’nin tarihi binası Casa Garibaldi, bu yıl sonunda tamamlanacak restorasyonun ardından kent hayatına kazandırılacak.

İstiklal Caddesi'deki Casa Garibaldi binası restore edildi!

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Casa Garibaldi binası titiz bir çalışma ile restore edildi. 134 yıllık bina restore edilirken içinde adeta yeni bir tarih çıktı.

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Fendi Casa bloğu satışa çıktı.

134 yıllık tarihi Casa Garibaldi Binası 10 yıllığına TÜRSAB'ın!

Beyoğlu'nda yer alan 134 yıllık Casa Garibaldi Binası'nın kullanım hakkı 10 yıllık süre ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) geçti. 

Fendi Casa, Türkiye'de binaları da giydirecek!

Dünyaca ünlü İtalyan markası Fendi, binaları giydirecek. Fendi Casa, Dubai ve Miami’den sonra üçüncü durak olarak İstanbul’u seçti..

Casa Towers'ta daireler hemen teslim!

Cihangir Yapı İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Casa Towers'ta daireler hemen teslim.

Casa Garibaldi'de restorasyon bu yıl tamamlanacak!

Uzun yıllar İstanbul’daki İtalyanların toplanma noktası olan İtalyan İşçi Yardımlaşma Cemiyeti’nin tarihi binası Casa Garibaldi, bu yıl sonunda tamamlanacak restorasyonun ardından kent hayatına kazandırılacak.

Beylikdüzü Alto Casa Rezidans ödeme planı!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alto Casa Rezidans ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Alto Casa Rezidans'da 2+1 daireler 450 bin liradan satışa sunuluyor...

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri!

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daire seçenekleri mevcut...

Tuzla Casa Mia nerede?

Tuzla Casa Mia nerede? Evliya Çelebi Mahallesi Rauf Orbay Caddesi Aygün Sokak No :12 Tuzla / İstanbul adresinde inşa edildi. Casa Mia Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Casa Mobilya İstanbul koleksiyonunu tanıttı!

Casa Mobilya tanıttığı İstanbul koleksiyonu ile en trend yeni tasarımları evlere taşıyor. Casa Mobilya’nın, İstanbul silüetlerinden esinlenerek tasarladığı İstanbul koleksiyonu evlerine modern dokunuşlar katmak isteyenlere hitap ediyor...

Beylikdüzü Alto Casa'da anahtar teslim: 250 bin liraya!

Beylikdüzü Alto Casa Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Alto Casa Residence 'ta 250 bin liraya 2+1!

Alto Casa Residence 'ta fiyatlar 250 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, satışların devam ettiği Alto Casa Residence 'tan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

İstanbul Casa Garibaldi Haberi

İstanbul Casa Garibaldi

Restorasyonu devam eden ve uzun yıllar İstanbul’daki İtalyanların toplanma noktası olan Beyoğlu Asmalımescit Mahallesi’ndeki İtalyan İşçi Yardımlaşma Cemiyeti’nin tarihi binası Casa Garibaldi, bin metrekarelik kültür sanat mekânı olarak bu yılın sonunda bitecek restorasyonun ardından İstanbul’un kent hayatına kazandırılacak. 1863’te kurulan İtalyan İşçi Yardımlaşma Cemiyeti’nin aldığı arsada yapımına 1884’te başlanan Casa Garibaldi binası, 1885’te tamamlandı. Kapsamlı bir restorasyonla Ocak 1910’da bugünkü haline getirilen bina, 100 küsur yıldır el değmeden varlığını korudu.




İTALYA DEVLETİ’NİN KATKILARIYLA...

İtalya’nın ulusal kahramanı Giuseppe Garibaldi’nin hatıralarını da barındıran Casa Garibaldi, İtalya Devleti ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 2012’de yaptığı protokolle İstanbul’un kent hayatına kazandırılmasına karar verilerek restorasyona alındı.

Restorasyon çalışmalarını yürüten sanat tarihçisi Dr. Sedat Bornovalı, şu bilgileri paylaştı: “Casa Garibaldi, 1885’ten itibaren İstanbul’daki İtalyanların toplanma merkezi olmuş...