20 / 04 / 2024

istanbul da avmlerf istanbulda evm dağılımı

istanbul da avmlerf istanbulda evm dağılımı

Krea Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, kişi başına düşen alışveriş alanının Avrupa ülkelerine göre düşük olmasına rağmen, belli bölgelerde yoğunlaşma olduğunu söyledi.

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

İstanbul'da gelecek yıl 117 AVM olacak!

VIA DMC'nin Genel Müdürü Ogün Turanlı,istanbul'da gelecek yıl inşaatlar bittiğinde toplam 117 AVM'nin olabileceğini söyledi.

Re/Max Piramit İstanbul'da 2 yeni ofis açacak!

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

istanbul da avmlerf istanbulda evm dağılımı Haberi

istanbul da avmlerf istanbulda evm dağılımı

"Örneğin Beylikdüzü'nde alışveriş merkezi, karma ve konut projelerinin çokluğu sebebi ile talebe göre bir sıkıntı var" diyen Kodal, yıllık 600 bin civarındaki konut talebinin bölgesel dinamikleri göz önüne alarak karşılanması gerektiğini belirtti. Eskişehir, Pendik, Bahçeşehir ve Adapazarı'ndan sonra bir alışveriş merkezi daha yapmayı planladıklarını belirten Kodal, 2008 içinde iki konut ve bir karma projesinin lansmanını yapacaklarını kaydetti. Bosphorus Gayrimenkul Fonu'nun asgari 1.1 milyar dolar yatırım hedefi olduğunu belirten Kodal, "Projelerin önsatışından gelecek finansman ve diğer ortaklarla birlikte yapılacak yatırımlarla 1.5-2 milyar doları bulması bekleniyor. Alışveriş merkezi projelerinin yanı sıra karma projeler ile konut projeleri de yatırım kapsamına giriyor" dedi.