25 / 04 / 2024

istanbul da bütün binalar depreme karşı güçlendirilecekmi

istanbul da bütün binalar depreme karşı güçlendirilecekmi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "İstanbul'da 20 yıldır aynı anlayış devam ediyor ama yoruldular, heyecanları kalmadı. İstanbul'da yeni bir değişime, yeni bir enerjiye, yeni bir güzelliğe ihtiyaç var" dedi...

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakın zirvede hangi ilçe var!

Büyük Marmara depremi adım adım yaklaşırken son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında da kentsel dönüşüm yer alıyor. İşte İstanbul'da hayata geçirilen dönüşüm projeleri...

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

İstanbul'da büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlayabilir!

Sektör temsilcileri, İstanbul'da kentsel dönüşüm yapmak isteyen vatandaşlara ilişkin açıklanan desteklerin çok önemli olduğuna ve dönüşüm sürecini hızlandıracağına dikkat çekti. İşte temsilcilerin o görüşleri...

Hakmar’da dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Hakmar, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A54 A101'de! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!

A101, Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olarak bütçe dostu Samsung Galaxy A54'ü müşterileri için satışa sunuyor. Sakın bu fırsatı kaçırmayın! Hemen bakın... İşte bütün ayrıntılar...

En iyi fiyat Migros’ta! Dana fırınlık kaburga 276 TL, dana ızgaralık ciğer 200 TL, hindi bütün but 100 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’un 28 Nisan aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Migros’ta 28 Nisan tarihinde dana fırınlık kaburga 275,90 TL’ye, dana ızgaralık ciğer 200 TL’ye, hindi bütün but 100 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 28 Nisan’da başka hangi ürünler indirimde?

Meteorolojiden'den flaş uyarı! Hemen bakın, son dakika! Bayramda hava böyle olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri için şiddetli yağış uyarısı yayınladı. Bayram'da bütün bölgelerde hava böyle olacak. İşte ayrıntılar...

istanbul da bütün binalar depreme karşı güçlendirilecekmi Haberi

istanbul da bütün binalar depreme karşı güçlendirilecekmi


Sarıgül, CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı önünde halka hitaben yaptığı konuşmada, İstanbul'daki sorunlara ve çözüm önerilerine değindi.


Alandakilere hitaben, "İstanbul'da değişimin zamanı geldi mi? Değişime hazır mısınız? Diye soran Sarıgül, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden, tüm İstanbullular'ı kucaklayacaklarını söyledi.


Vatandaşlar arasında ayrım yapmayacaklarını kaydeden Sarıgül, "Allah'ım bana fırsat verirse, sizler destek verirseniz, yurttaşlarımın yüzde 100'ünü kucaklayacağım" diye konuştu.


İstanbul'un suyunu, havasını, denizini, toprağını, yeşilini, ormanını en iyi şekilde kendilerinin koruyacağını belirten Sarıgül, şunları kaydetti:


"İstanbulumuz'un kimliğini, kültürünü, tarihi dokusunu geleceğe biz taşıyacağız. İstanbul'da bilimin, hukukun, doğanın, çevrenin elvermediği hiçbir projeye imza atmayacağız."


Sarıgül, İstanbul'da kuzey ormanlarını, su havzalarını koruyacaklarını, depreme karşı tedbir alacaklarını ve binaları güçlendireceklerini ifade etti.


İstanbul'da ulaşım sisteminin kilitlendiğini, artık yürümediğini kaydeden Sarıgül, "İstanbul'da ulaşım sistemini yeni baştan düzenlemenin zamanı geldi. İstanbul'da trafik...