25 / 04 / 2024

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü kağıthane arsa

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü kağıthane arsa

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü, Kağıthane'de bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 16 milyon 438 bin 755 TL olarak belirlendi.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Borsa İstanbul’da yeni karar! Sadece iki hissede uygulanacak

Borsa İstanbul’da 14 Eylül 2022’de başlayan açığa satışta yukarı adım kuralında yeni bir karar verildi. İkinci bir duyuruya kadar açığa satış şeklindeki işlemlerde yukarı adım kuralı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası payları için geçerli olmuş olacak.

Murat Kurum: İstanbul'da 14 bin sosyal konut inşa ediyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde 1 milyon 700 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün İstanbul'da 14 bin sosyal konutumuzu hızlı bir şekilde inşa ediyoruz" diye konuştu.

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

İstanbul depreminde 14 bin bina ağır hasar görecek!

Beklenen büyük İstanbul depremi artık kapıda. Olası bir depremde İstanbul'da 14 bin binanın ağır hasar göreceği belirtiliyor. Depremle ilgili birçok farklı senaryo var. Peki İstanbul'da beklenen büyük deprem için neler yapılıyor? 

İstanbul'da risk sıfıra inecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da 2021 hedeflerinin kentte 100 bin konutu dönüştürmek olduğunu duyurdu. İstanbul'da 14 bin 151 riskli yapı bulunuyor...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Ulaştırma Bakanlığı'nın İstanbul için planladığı 14 yatırım!

Ulaştırma Bakanlığı ulaşım ve iletişim alanındaki ihtiyacı karşılamak için İstanbul'da 14 dev yatırım planlıyor. İşte Ulaştırma Bakanlığı'nın İstanbul için planladığı 14 yatırım...

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Kağıthane'de 7.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü tarafından Kağıthane'de bulunan 2 arsa satışa sunuluyor. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

İstanbul’daki 14 hafriyat alanından 7’si doldu!

Her geçen gün artan kentsel dönüşüm projeleri hafriyat boşaltım alanlarının yarısını doldurdu. 5 milyon ton hafriyatın çıktığı İstanbul’da 14 hafriyat alanından 7’si tamamen doldu.

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü kağıthane arsa Haberi

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü kağıthane arsa

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü, Kağıthane'de bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 16 milyon 438 bin 755 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR

İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğünden:


1 - Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz malların mülkiyeti 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satış Yönetmeliği hükümlerine göre satılacaktır.

2 - İhale “Kapalı Teklif Usulü” ile İstanbul DSİ 14. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünde aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır. 

3 - Taşınmaz malların “Satış Şartnamesi” idaremizden bedelsiz olarak temin edilebilir.

4 - İhaleye iştirak edecek şirketler; şirketin sirkülerin veya şirket namına tekliflerde bulunacak kimselerin şirketin vekili olduğunu noterden onaylı vekaletname, şirketin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden...