26 / 04 / 2024

istanbul e rehber

istanbul e rehber

İstanbul'daki bütün bina ve işyerlerinin detaylı hava fotoğraflarından oluşan, yol ve harita bilgilerinin yanı sıra güncel olaylar, tarihi, kültürel eserler ve trafik durumunun sorgulanabileceği e-rehber yayında.

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıana J.I. Abumandıl tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul eşsiz bir proje olacak!

16. Müsiad Expo’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardı ardına açılan yatırımlara ve yeni projelere vurgu yaparak, “Sırada Kanal İstanbul var, eşine az rastlanır bir proje olacak” dedi

İstanbul'da günde 500'e yakın konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerinden derlenilen bilgilere göre, konut sektöründeki büyüme, 2012 yılı haricinde artan ivmeyle devam etti. İstanbul'da günde 500' e yakın konut satıldı..

1966 yılında İstanbul Belediyesi'nin üçe ayrılması istenmiş!

1966 yılında yapılan bir İl Genel Meclisi toplantısında, Adalet Partili üyeler İstanbul Belediyesi'nin üçe ayrılmasını teklif etmişler. Beyoğlu, Anadolu Yakası ve İstanbul olmak üzere üç belediye başkanı tarafından idare edilmesini talep etmişler.

106 tünel projesi bittiğinde uzunluk İstanbul-Çankırı mesafesine eş olacak!

Sert ve zorlu arazilerde hem sürücüleri rahatlatacak hem de trafik kazalarını en aza indirecek tünel projeleri gün sayıyor. Mevcut tünellerin uzunluğu İstanbul ile Edirne arasındaki mesafeye eş. 106 proje daha bittiğinde uzunluk, İstanbul-Çankırı kadar ol

İstanbul'da ulaşıma dev bütçe!

Gelecek yıl İstanbul'un Anadolu yakasındaki raylı sistem yatırımlarına ağırlık verilecek. Anadolu yakasındaki raylı sistemler için 1.188.528.000 TL bütçe ayrılırken, Avrupa yakası için ise 832.591.000 TL ayrıldı.

İstanbul'a dev bütçe!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı bütçesi 12 milyar 250 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçe, 152 kabul, 69 ret ve 2 geçersiz oyla kabul edildi.

Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi; Hayat Park İstanbul!

Hayat Park İstanbul projesinde dairelerin alanları 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje "Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi: Hayat Park İstanbul" konsepti ile satışlarına devam ediyor.

İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapalı olan yollar!

36'ıncısı gerçekleşecek olan Vodafone İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi...

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 4'e katladı!

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 4'e katladı. EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, Kanal İstanbul Projesi' nin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

istanbul e rehber Haberi

istanbul e rehber

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından sıfır maliyetle hazırlanan, 1.5 milyon bina ve işyeri ile güncel olayların, tarihi, kültürel eserlerin ve trafik durumunun sorgulanabileceği elektronik rehber (İstanbul Şehir Rehberi) Başkan Kadir Topbaş tarafından kamuoyuna tanıtıldı. Sitemizdeki test yayınını başarıyla tamamlayıp normal yayına geçen sistemin Saraçhane Belediye Sarayı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu, Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Hakkı Tok, Fen İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Uçak, Bilgi İşlem Müdürü Çetin Çibuk ve Coğrafi Bilgi Sistemi Müdürü Hamdi Çinal da yer aldı.

"http://sehirrehberi.ibb.gov.tr" adresinden yayın yapan e-rehberde İstanbul'a...