23 / 04 / 2024

istanbul enflasyonu

istanbul enflasyonu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre İstanbul'da konut harcamalarında Kasım ayında yüzde 0.81 artış yaşandı..

İstanbul'da konut harcamaları 1 ayda yüzde 3.90 arttı! Mart enflasyonu yüzde 78,28 oldu!

İstanbul'un mart ayı enflasyonu açıklandı. İTO tarafından açıklanan rakamlara göre; İstanbul'un mart ayı enflasyonu aylık yüzde 3,93, yıllık yüzde 78,25 olarak belirlendi. İşte rakamlar...

İstanbul'un enflasyonu açıklandı: Yıllık bazda yüzde 72,73, aylık bazda yüzde 3,69 oldu! 

İstanbul'un enflasyonu aylık ve yıllık bazda açıklandı. İşte o son dakika rakamları...

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’un enflasyonu yeni yılın ilk ayında yüzde 79,68 oldu! En fazla artış hangi harcamalarda?

İTO tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İstanbul'un ocak ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 79,68 olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un enflasyonu belli oldu!

İTO verilerine göre, İstanbul'un aralık ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 92,97 olarak belirlendi. Böylece, İstanbul'un enflasyonu ekim ayında gördüğü rekor seviyeden ikinci ayda da düştü.

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

İstanbul’da tüketici enflasyonu ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 3.96 oranında arttı. Buna göre İstanbul’un enflasyonu son 27 yılın zirvesine çıkmış oldu. Açıklama İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) geldi.

İstanbul'un enflasyonu 3 hanelere dayandı! 

İstanbul'da temmuz ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 4,09, toptan fiyatlar ise yüzde 3,10 yükseldi. İstanbul'un yıllık enflasyonu ise yüzde 99,11 olarak gerçekleşti.

Ev kiralarındaki artış kiracının geçim hesabını bozdu! İstanbul enflasyonu ikiye katladı

Ev kiralarında son bir yıldaki artış kiracıların hesaplarını alt üst etti. Üç büyük şehirden İstanbul'daki kira artış oranları enflasyonun iki kat üstüne çıktı.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

istanbul enflasyonu Haberi

istanbul enflasyonu

İstanbul'da Kasım'da perakende fiyatlar yüzde 1.19 arttı. Konut harcamalarında da yüzde 0.81 artış yaşandı.


Gıda harcamalarında yüzde 1.37 artışın kaydedildiği bu dönemde perakende fiyatlar bir önceki aya kıyasla; sağlık ve kişisel bakım harcamalarında yüzde 4.21, giyim harcamalarında yüzde 1.76,  gıda harcamalarında yüzde 1.37, ulaştırma ve haberleşme harcamalarında yüzde 0.91, konut harcamalarında yüzde 0.81, ev eşyası harcamalarında yüzde 0.51, kültür, eğitim ve eğlence harcamalarında ise yüzde 0.22 artış gösterdi. Aynı dönemde diğer harcamalar grubunda ise fiyat değişimi yaşanmadı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, toptan fiyatlar ise yüzde 2.11 arttı.

Kasım itibariyle toptan fiyatlar ise aylık bazda; gıda maddeleri grubunda yüzde 3.67, madenler grubunda yüzde 2.99, yakacak ve enerji maddeleri grubunda yüzde 2.37, inşaat malzemeleri grubunda...