26 / 04 / 2024

İstanbul Formula 1 Pisti

İstanbul Formula 1 Pisti

2003 yılında bürokrasi engeline takılan Formula 1 Projesi için hükümet devreye girmiş. Pendik'te yapılacak projeye 100 milyon dolar büyçe ayıran İTO, hükümetin desteği ile projenin önündeki engelleri aşacakmış.

Formula 1 Pisti'nin ihalesi 10 Ekim'de yapılacak!

İstanbul Formula 1 Pisti işletmesi 2023'e kadar kiraya veriliyor. Teklifler 10 Ekim'e kadar veriliyor...

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

Alman üretici Audi, 2026 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'na motor tedarikçisi olacağını duyurdu. İşte detaylar....

Kanal İstanbul'un güzergahındaki 1.7 milyon metrekarelik alanın planı değişti!

Kanal İstanbul'un 1.7 milyon metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarında yine değişiklik yapıldı. Mahkeme kararı ile iptal edilen planların yerine hazırlanan imar planları şimdi de itirazların ardından yeniden düzenlendi.

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

İstanbul’daki 1 milyon 166 bin binada deprem riski yüksek!

2020'de yaşanan Elazığ ve İzmir depremlerinin ardından, gözler yeniden İstanbul'a çevrildi. Uzmanların İstanbul depremi uyarıları devam ediyor. 1999 depreminden bu yana beklenen büyük İstanbul depremi, İstanbul’daki 1 milyon 166 bin binayı tehdit ediyor...

Kanal İstanbul projesinin 1. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge ihalesi bugün!

TOKİ, İstanbul Esenler 1. Etap 4. Bölge projesi için start verdi. Projenin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul’daki 1.8 milyon binanın yüzde 60’ı risk altında!

17 Ağustos’tan günümüze kadar olası depreme karşı alınan tedbirlerin yetersizliğine değinen Prof. Dr. Naci Görür, “İstanbul’daki 1.8 milyona yakın binanın yüzde 60’ı risk altında. Sadece yüzde 1’i yıkılsa ve her binada bir kişi hayatını kaybetse bile 18 bin insan yapar” şeklinde konuştu.

İmar barışıyla İstanbul'da 1.7 milyon kişinin sorunu çözüldü!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmar barışıyla İstanbul'da 1 milyon 700 bin vatandaşımızın sorununu çözdük" dedi...

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart'ta!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesini 20 Mart'ta gerçekleştirecek.

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL!

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL'den başlıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

3. İstanbul 1.etaptaki ticari ünitelerin yarısı satıldı!

Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesinin 1.etap ticari üniteleri ihale usulü ile satışa çıktı. Yoğun talep gören ihalede bağımsız bölümlerin yarısının satışı yapıldı. 

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Formula 1 Pisti Haberi

İstanbul Formula 1 Pisti



Hükümet devreye girdi FORMULA 1 hızlanıyor


Formula 1 için dün İTO Başkanı Mehmet Yıldırım ile Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin İstanbul'da biraraya geldi. Bakanlar Kurulu, salı günü projeyi görüşecek ve 13.5 milyon dolarlık teminata onay verecek. Böylece, Türkiye, Formula 1 organizasyonuyla 15 Ağustos'a kadar sözleşme imzalayabilecek.


    BÜROKRASİ engeline takıldığı için bir yıldır tek bir çivi bile çakılmadan bekleyen Formula 1 projesi için hükümet devreye girdi. Önümüzdeki hafta salı günü Bakanlar Kurulu'nda görüşülecek proje için gereken teminatın verilmesi ve sözleşmenin imzalanması için iznin çıkması bekleniyor. Dün Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile görüşen İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet...