19 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı açılışı

İstanbul Havalimanı açılışı

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

İstanbul Havalimanı tamamlandığında 225 bin çalışanı olacak!

İstanbul Havalimanı’nın ilk aşamasında, 16 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor. İstanbul Havalimanı tamamlandığında ise 225 bin çalışanı olacak.

İstanbul Havalimanı Türkiye'yi uçuracak!

İstanbul Havalimanı, görkemli bir törenle açıldı. İstanbul Havalimanı'nın açılışına 6 bini aşkın davetli katıldı. İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş ise bugün gerçekleştirilecek. 

Almanlar İstanbul Havalimanı'nı neden kıskanıyor?

İstanbul Havalimanı, Cumhuriyet'in 95. yıl dönümünde açıldı. İstanbul Havalimanı Alman medyasında da büyük yankı uyandırdı. Almanlar İstanbul Havalimanı'nı neden kıskanıyor?

İstanbul Havalimanı'nın teknik özellikleri!

Tamamlandığında dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı üstün teknolojilerle dün gerçekleştirilen bir törenle kapılarını açtı. 

İstanbul Havalimanı Almanya'da şaşkınlık yarattı!

İstanbul Havalimanı, lojistik alanı ve kargo kapasitesi ile ihracatta yeni rekorların kırılmasını sağlayacak.  İstanbul Havalimanı ticaret, lojistik ve turizmde Türkiye’nin stratejik konumunu çok daha nitelikli hale getirecek.

İstanbul Havalimanı mimarisi ile büyülüyor!

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız 29 Ekim 2018 tarihi, İstanbul'da ilk etabı açılan mega havalimanı ile bir başka anlam kazandı. Dev açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyeti İstanbul Havalimanı ile kutladık!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla dün açıldı. Cumhuriyetin 95. yıldönümünü İstanbul Havalimanı ile kutladık. 

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

İstanbul Havalimanı Metrosu açılış için gün sayıyor! Türkiye'nin en hızlı metrosu işte bu tarihte açılacak!

İstanbullular tarafından merakla beklenen İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

İstanbul Havalimanı açılışı Haberi

İstanbul Havalimanı açılışı

İşte Habertürk yazarı Güntay Şimşek'in "Japonya, Hindistan, Umman, Suud’dan yeni havayolları" başlıklı yazısı:

İstanbul Havalimanı’nın Nisan’da tam kapasite hizmete girmesiyle birlikte dünyanın çeşitli yerlerinden bir çok havayolu da İstanbul’a uçmaya hazırlanıyor. Çoğu ilk defa Türkiye’ye uçacak olan bu havayollarının haberleri de zaman zaman medyaya yansıyor. Ben size birkaçını anlatabileceğim. Belli aşamaya gelmiş ve dikkat çekenleri.

Yıllarca Türkiye-Japonya arasında sadece Türk Hava Yolları (THY) uçtu. Japonya’dan ise hiçbir havayolu İstanbul’a sefer koymadı. Önemli bir kaynaktan aldığım habere göre Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçmak için çalışmalarında önemli bir noktaya gelmiş durumda. Tokyo-İstanbul ve sonra başka şehirler yeni havalimanıyla birlikte devreye girecek gibi görünüyor.

Suudi Arabistan’ın elit, butik özel bir şirketi olan Saudia Gulf Airlines Ekim’den itibaren Damman-İstanbul Havalimanı uçuşlarına başlayacak. 

Daha önce...