26 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı nerede

İstanbul Havalimanı nerede

Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Pilot ve kabin görevlilerin yanı sıra İstanbul Havalimanı’nda görevli personel de Göktürk’teki eşyalı dairelerimize büyük ilgi gösteriyor. Biz de bu talebe yetişebilmek için 2019 yılında Göktürk’teki daire sayımızı 3 katını çıkardık'' dedi.

İngiltere İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyor!

İngiltere eski Dışişleri Bakanı Straw İngiltere ve Avrupa’nın İstanbul Havalimanı’nı kıskandığını söyledi. Straw “Böyle bir havaalanı bizim için hayal olur” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

İstanbul Havalimanı tamamlandığında 225 bin çalışanı olacak!

İstanbul Havalimanı’nın ilk aşamasında, 16 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor. İstanbul Havalimanı tamamlandığında ise 225 bin çalışanı olacak.

İstanbul Havalimanı için yeşil harekât!

Taşınma işlemleri 3 Mart'ta tamamlanarak ilk fazı yüzde yüz oranında açılacak İstanbul Havalimanı için 5 yılda 5 bin hektar alana 10 milyon ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı’na taşınma 15 aralık’ta başlıyor!

İstanbul Havalimanı’na yapılacak büyük taşınma ile ilgili detyalar açıklandı. Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na olan taşınma süreci 15 Aralık itibariyle başlayacak.

İstanbul Havalimanı'nda taşınma telaşı!

Hürriyet yazarı Gülse Birsel, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulunduğunu anlattı. IGA yetkililerinden aldığı bilgileri bugünkü yazısında yazdı. İşte o haber...

İstanbul Havalimanı'nda akıllı teknoloji farkı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı için bilişim teknoloji altyapısı, havacılık sistemleri tasarımı ve uygulanması için kurulan İGA Bilişim hakkında konuştu.

İstanbul Havalimanı Eyüpsultan’da arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Havalimanının büyük bir bölümünü ilçe sınırları içerisinde barındıran Eyüpsultan’da emlak fiyatları, büyük projeler ile birlikte yükselişe geçti. 

İstanbul Havalimanı 46 ilçeden daha büyük!

29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı, toplam 76,5 kilometrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'deki 46 farklı ilçenin yüz ölçümünden daha büyük.

İstanbul Havalimanı’nda bir ilk daha! Yer radarı kullanılacak!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı’nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı. Havalimanında ilk kez yer radarları da kullanılacak.

İstanbul Havalimanı'nın inşaatı 11.5 yıl erken bitti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın inşaat süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyorlar!

29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'nın ekonomiye ciddi şekilde katkı sağlaması planlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı olacak proje için bu zamana kadar birçok eleştiri gelmişti...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

İstanbul Havalimanı'nın ekonomiye katkısı 73 milyar TL olacak!

İstanbul Havalimanı'nın 5 yıllık dönemde büyümenin sembolü olacağı belirtiliyor. Ekonomiye yıllık katkısının 73 milyar TL olması beklenen havalimanı 225 bin kişiye istihdam sağlayacak.

İstanbul Havalimanı, geleceği kurtaracak en önemli yatırımlardan biri!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, İstanbul Havalimanı'nın İstanbul turizmi ve Türkiye turizmi açısından geleceği kurtaracak en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirtti...

1 Ocak itibarıyla tam kapasite İstanbul Havalimanı'ndayız!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı açıklamada 1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla tam kapasite İstanbul Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı'ndan ilk tarifeli sefer yapıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndan ilk ticari uçuşunun İstanbul-Ankara seferiyle başlaması nedeniyle, vatandaşlar havalimanına gelerek işlemlerini gerçekleştirdiler.

Limak'tan İstabul Havalimanı hisselerine yönelik açıklama!

Bugün basında çıkan "THY İstanbul Havalimanı’nın iki ortağı Limak ve MNG hisselerini satın almak için girişimlerde bulunuyor" haberine Limak'tan açıklama geldi...

İstanbul Havalimanı Türkiye'yi uçuracak!

İstanbul Havalimanı, görkemli bir törenle açıldı. İstanbul Havalimanı'nın açılışına 6 bini aşkın davetli katıldı. İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş ise bugün gerçekleştirilecek. 

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş bugün!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan havalimanında ilk uçuş bugün saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul Havalimanı dünyayı büyüledi!

İstanbul Havalimanı, açılışı, 42 aylık rekor inşa süresi, büyüklüğü, coğrafi konumu, teknik özellikleri ve kapasitesiyle dünyada büyük yankı uyandırdı. İstanbul Havalimanı dünyayı büyülemeyi başardı. 

İstanbul Havalimanı'nda 33 mescit olacak!

İstanbul Havalimanı'nda görevli imam Abdussamet Karadayı, alanda 33 mescitin açılacağını açıkladı. Karadayı ''Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul Havalimanı'na taşınma ile birlikte bizi de buraya tayin edecek" diye konuştu.

Almanlar İstanbul Havalimanı'nı neden kıskanıyor?

İstanbul Havalimanı, Cumhuriyet'in 95. yıl dönümünde açıldı. İstanbul Havalimanı Alman medyasında da büyük yankı uyandırdı. Almanlar İstanbul Havalimanı'nı neden kıskanıyor?

İstanbul Havalimanı nerede Haberi

İstanbul Havalimanı nerede

İlk etabının geçtiğimiz yıl içinde devreye alınması ve tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı’nın açılışı, gayrimenkul sektörüne doping etkisi yarattı. İstanbul Havalimanı’nın geçtiğimiz yılın Nisan ayında açılmasıyla beraber, projeye en yakın yerleşim bölgeleri arasında bulunan Göktürk’te özellikle kiralık konut talebinde ciddi oranda arttı. Konu hakkında değerlendirmeler yapan Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz da bölgedeki hareketliliğe dikkat çekerken, özellikle son bir yılda kendilerine bölgeden ciddi bir talep olduğunu; bu talebe yetişmek için de bölgedeki yatırımlarını arttırdıklarını söyledi.

PİLOTLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Blueground olarak, kurumsal şirketlere ve bireysel kiracılara minimum bir aydan başlayan sürelerle eşyalı daire kiralama hizmeti sunduklarını ifade eden Kurtuluş Cumhur Korkmaz, Göktürk’teki ilk dairelerini, 2017 yılında İstanbul Havalimanı’nın inşaatında çalışan bir şirketin yabancı personelinin konaklaması için portföylerine eklediklerini açıkladı. Korkmaz, “Havalimanının...