26 / 04 / 2024

istanbul hilton oda fiyatları

istanbul hilton oda fiyatları

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn önceki gün resmi olarak açıldı. Otelin yatırımcısı olan Amplio CEOsu Alaeddin Babaoğlu, Adını Haliçten alan otelimizde 210 oda var. 75 kişi çalışacak dedi

Kiralık ranza dönemi başladı: İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Başka şehirlerde eğitim alacak gençler, bugünlerde barınma sınavıyla karşı karşıya kaldı. Son günlerde paylaşımlı odalar gündem oldu. Peki İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!

Kira fiyatlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyükşehirlerde oda fiyatları kiralık konut fiyatlarıyla yarışır duruma geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Hilton Mall of İstanbul Oteli basın toplantısı 29 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük özel gayrimenkul şirketi Torunlar GYO, turizm yatırımlarına dünyaca ünlü otel zinciri Hilton markası ile başlıyor.

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

istanbul hilton oda fiyatları Haberi

istanbul hilton oda fiyatları

Babaoğlu kendilerinin oteli inşa etmelerinin üzerine belediyenin 300 evi yenileyip depreme dayanıklı bir mahalle yapacağını kaydetti. Babaoğlu, Amplio olarak biri İstanbul Avrupa yakası, diğeri ise Asyada olmak üzere 2 otel daha açmak istediklerini kaydetti.
Hilton Worldwide Başkan Yardımcısı Didier Martin, Türkiyede Hilton zincirinin 20 otele ulaştığnı belirterek, 9 otel inşaat aşamasında. 4 yıl içinde Türkiyede 50 Hilton zinciri otel olacak diye konuştu.

Didier, 8 yıl önce İstanbulun da dahil olduğu bölgede çalışmaya başladığın hatırlatarak, İstanbul 8 yılda inanılmaz bir hızla gelişti. Şu anda oda fiyatları açısından kıyaslandığında Avrupanın büyük kentleriyle aynı fiyatlarda oda satıyoruz dedi.

850 kişilik istihdam yaratacak

Hilton olarak Türkiyede 850 kişilik yeni istihdam yaratacaklarını söyleyen Didier Martin, 2011de toplam yedi otel açtık. Yapımı süren 9 otel içerisindeki ilk açılış...