26 / 04 / 2024

İstanbul home Office projesi 2018

İstanbul home Office projesi 2018

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

One Block Ümraniye fiyat listesi!

Megasan ve Doa Yapı ortaklığı ile yükselen One Block projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de home office projesi olarak hayata geçirildi. Natamam teslim edilen projedeki home ofislerin fiyatları minimum 485 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

İstanbul home Office projesi 2018 Haberi

İstanbul home Office projesi 2018

Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre; Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. 


1-) İSTANBUL Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabında 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da yer alıyor.
Web: http://piyalepasa.com.tr

2-) İSTANBUL Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesinde inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor.
Web: www.misalistanbul.net

3- KUZU Grup imzasını taşıyan sıfır Sea Pearl projesinde bin 401 daire ve otel bulunuyor. Büyüleyici mimarisiyle göz dolduran  Sea Pearl,   İstanbul’un...