27 / 04 / 2024

İstanbul kum depoları

İstanbul kum depoları

1984 yılında Zeytinburnu'nda bulunan kum depoları kaldırılacakmış. Semt sakinleri, seçim öncesi Başbakan Turgut Özal'dan kum depolarının kaldırılacağı sözünü almışlar ve Başbakan'ın verdiği sözü Başkan Bedrettin Dalan yerine getirecekmiş.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıtta depoları dolduracak karar! Duyanlar benzin istasyonlarına koşacak!

Akaryakıta arka arkaya gelen zamlar nedeniyle araç sahipleri depolarını dolduramaz hale geldi. Bu doğrultuda, Yapı Kredi’den yeni bir kampanya haberi geldi. Yapı Kredi, akaryakıt veya otogaz alımında 75 TL hediye edeceğini duyurdu.

Boztoprak Kum Nakliyat Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Kum Nakliyat Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye Kemal Durak tarafından kuruldu.

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta bayram ettirecek kampanya! Bu indirimle araç sahipleri depolarını dolduracak!

Araç sahiplerine güzel haber. Bu haberle depolarınızı fulleyeceksiniz. İşte detaylar!

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

'İstanbul'da kum denizdendi, demirleri düzeltirken bile kırılırdı'

Ali Ağaoğlu, İstanbul'daki yapı malzemeleriyle ilgili, "Kum denizden geliyordu, yarısı midye kabuğu, yarısı balçık. Demirler en kalın 12'lik kangal, düzeltirken bile kırılırdı" dedi.

Araç sahiplerini sevindiren haber geldi! Depoları fullemeye hazır mısınız? Benzin ve motorin fiyatları düşüyor!

Milyonlarca araç sahibini sevindiren haber geldi. Benzin ve motorin fiyatlarının düşmesi beklenirken çok sayıda kişi belki de uzun bir aranın ardından ilk kez depoları fulleyebilecek. İşte detaylar…

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Rusya’ya savaş vetosu! Avrupa'nın gaz depolarında doluluk oranı yüzde 90'ı aştı

Avrupa'da doğal gaz depolarının doluluk oranı belli oldu. Doğal gaz depolarının doluluk oranı yüzde 90'ın üzerine çıkıp, planlanandan üç ay önce depolama hedefinin üzerine çıkmış oldu. İşte detaylar…

Benzin ve motorinde ne 1 lira ne 2 lira! Rekor zam geliyor, depoları fulleyin

Benzin ve motorinle ilgili korkutan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Suudi Arabistan Asya’ya gönderilen petrole rekor zam yapabilir. Ancak traderlar bu artışın riskler barındırdığını belirtiyor. Yani siz şimdiden depolarını fulleyin.

İnşaat sektöründe maliyetler tavan yaptı! Demir, çimento, beton ve kum fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen sene artıyor. 2022 senesinde maliyet artışları yüzde 106,60 yükseldi. Peki demir, beton, çimento ve kum fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörüne nisan zammı geldi mi? Çimento, demir, kum ve tuğla fiyatları kaç lira oldu?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe artıyor. Bu artışın altında son zamanlarda demir, çimento, tuğla ve kuma yapılan zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, demir ve kum fiyatları bugün kaç lira? İşte 4 Nisan çimento, demir, tuğla ve kum fiyatları...

İstanbul kum depoları Haberi

İstanbul kum depoları



Semt halkı seçim öncesi Başbakan'dan söz almıştı...


Zeytinburnu'ndaki kum depoları kaldırılıyor



PİSLİĞİNDEN YAKINIYORLARDI


Zeytinburnu sakinleri, tozundan toprağından şikayetçi oldukları 53 kum deposundan kurtuluyor. Seçim öncesi Başbakan Turgut Özal'ın semt halkına verdiği sözü, Anakent Belediye Başkanı Bedrettin Dalan yerine getiriyor. Bu konuda, Zeytinburnu Belediye Başkanı Muzaffer Çavuşoğlu, gerekli girişimlere başladı.


Bir süre önce sahilden alınarak, Zeytinburnu'nun iç kısımlarına nakledilen 53 kum deposu, semt halkının şikayetlerine neden oluyordu... Depoların, Anadolu Yakası'na taşınacağı bildirildi.



   BİR süreden beri Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren kum depolarının kaldırılması için Başbakan Turgut Özal'ın semt sakinlerine verdiği sözü, Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, ilk icraat olarak yerine getirmek üzere harekete geçti.   

   Bir...