23 / 04 / 2024

istanbul levent konut projeleri

istanbul levent konut projeleri

İmaj İnşaat'ın Levent'teki Levent Life projesinin 2. etabında son 1+1 çatı dubleksi sahibini bekliyor.

İstanbul'da konut fiyatları geriledi mi?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Açıklanan verilere göre Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında artış kaydetti. 

İstanbul'da konut fiyatları 6 ayda yüzde 6 düştü!

Knight Frank tarafından yayınlanan Global Kentler Fiyat Endeksi 2018 ikinci çeyrek raporuna göre, İstanbul'da konut fiyatları 6 ayda yüzde 6 düştü. İstanbul konut fiyat artış liginde 39'uncu sıraya geriledi.

İstanbul'daki konut stoku 1,5 yılda biter!

Sektöre yönelik açıklamalarda bulunan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İstanbul genelinde öyle bahsedildiği gibi konut stoku fazlalığı yok, sadece Esenyurt, Kurtköy gibi bazı bölgelerde böyle bir fazlalıktan bahsedebiliriz" dedi...

İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu ilçe Esenyurt!

İstanbul ilçeleri arasında en düşük konut metrekare fiyatına Esenyurt ilçesi sahip olurken, metrekare fiyatı başına 2 bin 204 TL değer biçildiği görüldü. Metrekare başına en yüksek ortalamanın ise 11 bin 409 lirayla Beşiktaş’a ait olduğu belirtildi.

İstanbul’da konut satış fiyatları en fazla Sultangazi'de arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, İstanbul‘da son bir yılda konut fiyatları en fazla artan ve azalan ilçeleri güncel verilerle açıkladı. 

İstanbul'da konut kirasına 7,8 milyar lira ödendi!

2017'de İstanbul'da 30 milyon metrekarelik 252 bin 223 adet konut kiralanırken, bu kiralama karşılığında yıllık 7 milyar 800 milyon lira ödeme yapıldı.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilçeler!

Son bir yılda Türkiye genelinde fiyatların yüzde 11,5 oranında arttığını ifade edenRE/MAX Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Gökhan Karahan, Aynı dönemde İstanbul’daki satılık konut fiyatlarında görülen artışın yüzde 8,1 ile sınırlı kaldığına dikkat çekti...

İstanbul'un konut kalitesi TOKİ ile yükseliyor!

AK Parti Avcılar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un konut kalitesinin TOKİ ile yükseldiğini söyledi.

KİPTAŞ ve TOKİ'den İstanbul'da konut atağı!

Dar gelirli vatandaşları ucuz konut sahibi yapmak için kolları sıvayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve KİPTAŞ İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

İstanbul'da konut metrekare fiyatı 3 bin 832 liraya çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre Türkiye'de konut metrekare ortalama birim fiyatı son 5 yılda yüzde 82,5 artış gösterirken, İstanbul'da yüzde 113 yükseldi..

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

istanbul levent konut projeleri Haberi

istanbul levent konut projeleri

İmaj İnşaat tarafından Levent Dereboyu Caddesi'nde inşa edilen Levent Life Residence'ta son 1+1 çatı dubleksi alıcısını bekliyor. 


İlk etap satışları tamamlanan Levent Life Residence'ın yapımına 2011 yılında, teslimlerine ise 2012 Mayıs ayında başlandı. 


Son  1 adet kalan 144 metrekarelik 1+1 çatı dubleksinin 850 bin dolardan alıcısını beklediği Levent Life Residence'ta dilerseniz yüzde 25 peşinat ödeyip geri kalanını banka kredisi ile vadelendirebiliyorsunuz. 


E5, Tem otoyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakın olan Levent Life Residence'ta renkli görüntülü intercom sistemi, kablosuz internet, kablo tv, uydu yayını ile dijital tv platformu altyapısı kişiye özel VRF ile ısıtma ve soğutma sistemleri, 7/24 izlenen güvenlik kamera sistemleri, otopark girişi kontrol sistemi, yüksek hızlı hidrolik asansörler ile yüksek bir tekonoloji kullanarak daha konforlu bir yaşam daire sahiplerine...