28 / 03 / 2024

istanbul lüks restoranlar

istanbul lüks restoranlar

Coq d’Argent restoranının patronu Sir Terence Conran İstanbul’un damak tadına el atıyor. Conran, Trump Towers’ta Mehmet Ali Yalçındağ ve Borsa restoranlarının sahibi Özkanca ile ortak lüks bir restoran açıyor

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

İstanbul, lüks konut fiyatları listesinde 98. sırada! 

Knight Frank tarafından hazırlanan Uluslararası Lüks Konut Fiyat Endeksi (PIRI 100) raporuna göre, dünyada lüks konut fiyatlarının en çok arttığı şehir yüzde 10.3 ile Almanya'nın finans merkezi Frankfurt olarak belirlendi. İstanbul ise 98. sırada yer alıyor...

Lüks İstanbul'da fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Lüks İstanbul Esenyurt projesinde fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Aralık 2020'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

İstanbul Silivri'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık lüks villa!

T.C. Silivri İcra Dairesi, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 397 ada, 2 parselde bulunan lüks villa 10 milyon 208 bin 260 TL'ye satıyor.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na bagajlı lüks taşımacılık!

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. 29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan projede önemli bir gelişim yaşandı. İstanbul Yeni Havalimanı için Bagajlı Lüks Taşımacılık geliyor.

İstanbul’daki fabrika bölgelerinde lüks konut yükseliyor!

İstanbul'da sanayi bölgesi olarak bilinen bölgelerde lüks konut inşa ediliyor. Sanayiden dönüşümde en gözde ilçeler; Zeytinburnu, Güneşli, Kağıthane, Ayazağa, Kartal ve Sancaktepe olarak sıralandı.

İstanbul ve Bodrum’da lüks konut fiyatları düştü!

Türk lüks konut piyasasında fiyatlar geçen yıl içinde hızla düştü. Lüks konut fiyatları İstanbul'da ortalama yüzde 8.4 gerilerken, Bodrum'daki düşüş yüzde 10'u buldu.

İstanbul'da sanayi alanları lüks konuta dönüştü!

İstanbul nüfusunun üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası’nda konut fiyatları Avrupa Yakası’na yetişti. Finans Merkezi, yeni metro hatları ve ofis projeleriyle değeri artan Anadolu Yakası’nda yükselen talep ile sanayi alanları da lüks konut projelerine dönüşüyor.

istanbul lüks restoranlar Haberi

istanbul lüks restoranlar


Londra Olimpiyatları’nda İngiltere’nin tanıtımında yer alan Coq d’Argent restoranının sahibi Sir Terence Conran Türkiye’de damak tadını belirleyecek. Yandex Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Borsa restoranlarının sahibi Rasim Özkanca ile ortak şirket kuran Conran’ın Londra’daki restoranı yakın tarihte CNN tarafından dünyanın en iyi roof (teras) restoranı seçilmişti.

Türkiye’de açılacak restoranın lokasyonu Trump Towers olucak. Coq d’Argent markasını da bünyesinde bulunduran D&D London, Türkiye’ye gelip Yalçındağ ve Umut Özkanca ile görüşmeler yaptı.

D&D bünyesinde bulundurduğu her restoranda bambaşka bir konsept ve mönü sunmasıyla tanınıyor. Bir restoranı diğerine benzemiyor. Trump Towers’ta ise şu ana kadar hiçbir restoranlarında denemedikleri yepyeni bir konsepte imza atacaklar.


Şefin masasında özel menü

Borsa, Masa, X Restoran gibi markaları bünyesinde bulunduran Sele İstanbul Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut...