27 / 04 / 2024

istanbul mağaza fiyatları

istanbul mağaza fiyatları

İstanbul’un ünlü alışveriş caddelerinde önemli değişimler olduğunu söyleyen Avi Alkaş, “Bir takım binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor. Bu caddelerdeki mağaza kiraları metrekare başına 125-300 doları buldu” dedi.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Kordon İstanbul Evleri Cendere fiyatları!

Kordon İstanbul Evleri Cendere fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından konut ve mağaza konseptli olarak inşa ediliyor...

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

istanbul mağaza fiyatları Haberi

istanbul mağaza fiyatları

İstanbul’un ünlü alışveriş caddelerinde önemli değişimler olduğunu söyleyen Avi Alkaş, “Bir takım binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor. Bu caddelerdeki mağaza kiraları metrekare başına 125-300 doları buldu” dedi.


Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel danışmanlık veren Jones Lang LaSalle’in (JLL) Türkiye Başkanı Avi Alkaş, İstanbul’un en önemli alışveriş caddeleri arasında Bağdat, İstiklal, Abdi İpekçi, Bahariye, Beşiktaş ve Alemdağ caddelerinin olduğunu söyleyerek, “İstiklal Caddesi’nde metrekaresi 300 dolara çıkan mağazalar var. Bağdat Caddesi de aynı şekilde. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde ise en pahalı mağazanın metrekaresi 250 doları buldu. Bu rakam Bahariye’de 140 dolar, Beşiktaş ve Alemdağ’da 125 dolar. Şimdi önemli değişimler oluyor. Bir takım binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor” dedi.


Alışveriş turizminin, sağlık, ileri yaş, kültür, inanç ve kongre turizmleri ile mutlaka pekiştirilmesi...