26 / 04 / 2024

İstanbul Maltepede ihaleye sunulan dükkan

İstanbul Maltepede ihaleye sunulan dükkan

İstanbul İli Maltepe İlçesi'nde bulunan 648,00 metrekare yüzölçümüne sahip apartman İstanbul 10'uncu İcra Dairesi tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihaleye sunulacaktır.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'daki yeni projesi 31 Ağustos 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin İstanbul'daki 665 konutluk yeni projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul'daki 665 konutluk yeni projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul projesi ile ilgili detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesinde ihaleye girecek ülkeye mesafe koyacaklarını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul yakında ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı-Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Projesi de en yakın zamanda ihaleye çıkıyor. Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız" dedi...

İBB Akıllı Şehir Uygulamaları için ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) akıllı şehir uygulamaları için ihaleye çıkıyor. İhale, yaklaşık 1.500 kilometre uzunluğundaki 300 adet haberleşme tesisini kapsıyor...

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma Bakanı Turhan, İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin projelendirme faaliyetlerinin tamamlandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı kararı sonrasında YİD modeliyle ihaleye çıkacağız" dedi...

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı'nı ihaleye çıkarıyor.

Yenikapı-Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "İki hattı daha ihaleye çıkaracağız. Yenikapı- Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy. Birisi 34 diğeri 32 kilometre olacak. Bu da yeni bir finans modeli ile yapılacak" dedi...

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Emlak Konut 8 dev ihaleye hazırlanıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında 8 dev ihaleye hazırlanıyor. İhaleler Ankara, İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Maltepede ihaleye sunulan dükkan Haberi

İstanbul Maltepede ihaleye sunulan dükkan

İstanbul İli Maltepe İlçesi'nde bulunan 648,00 metrekare yüzölçümüne sahip apartman İstanbul 10'uncu İcra Dairesi tarafından 2 milyon 200 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.


Bahse konu olan taşınmazın ihalesi açık arttırma usulüyle yapılacaktır. Anadolu Adalet Sarayı mezat salonunda satışa çıkarılacak taşınmaz 4 kattan oluşmaktadır. 


Taşınmazın özellikleri içerisinde; B blok, zemin kat, 11 nolu asma katlı dükkan nitelikli bağımsız bölümün tamamından oluşmaktadır. Dükkan içi dekorasyonu kasap dükkanı olarak dekore edilmiştir. 


İhale İlanı


Taşınmazın Özellikleri; İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Atatürk Caddesi, 265 Ada No, 159 Parsel Bağlarbaşı Mahallesi Mevkii'nde bulunan  B blok, zemin kat, 11 nolu asma katlı dükkanın tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 2.200.000,00

1. Satış Günü: 27/01/2015 günü 10:20 ile 10:30 arası,

2. Satış Günü: 24/02/2015 günü 10:20 ile 10:30 arası.


Satış şartları:



1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın...