26 / 04 / 2024

İstanbul marka projelere yatırım

İstanbul marka projelere yatırım

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi.

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Galataport'ta marka yarışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen ve merakla beklenen Galataport projesinde marka yarışı başladı...

Murat Kurum: Kanal İstanbul, İstanbul'un marka değerine değer katacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada Kanal İstanbul sayesinde oluşacak cazibeden devletin ve milletin faydalanacağını belirterek, "Bu proje İstanbul'un marka değerine değer katacak, Türkiye'yi de dünyada lider ülke yapacak bir projedir." dedi.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki!

Kanal İstanbul için bugün gerçekleştirilen iheleye Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu, "Kaynaklarımızı hala Kanal İstanbul gibi projelere harcamak yerine, halkımız için neden harcamıyoruz?" dedi...

Vatandaşın mega projelere ortak olmasının önü açıldı!

Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan ve yürülüğe giren "Bankacılık Kanunu ve bazı kanunlarda değişikler yapılmasına dair kanun" ile birlikte, vatandaşın  Kanal İstanbul türü büyük projelere ortak olabilmesinin önü açılıyor...

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Mega projelere ilişkin 4 soru TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, mega projelere ilişkin 4 soru hazırladı. Tanrıkulu sorularını  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu..

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

Bema İnşaat marka konutlar geliştirmeye devam edecek!

BEMA İnşaat, Emlak Konut, TOKİ ve Kiptaş ile yürüttüğü projelerle adını duyurdu. Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Pars, kendi arazilerinde Göl Panorama ve İstanbul Panorama gibi marka konutlar geliştirmeye devam edeceklerini söylüyor...

Cahit Turhan mega projelere hız verdi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, görevine başlar başlamaz ilk talimatını Kanal İstanbul için verdi. Projelere hızla devam edileceğini belirten Turhan, projenin ihalesinin bu yıl gerçekleşeceğini söyledi. 

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

İstanbul marka projelere yatırım Haberi

İstanbul marka projelere yatırım

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.


Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul  Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli,  "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi.


Neşeli, yaptığı yazılı açıklamada, konut satışlarını değerlendirirken  Türkiye'de son yıllarda önem kazanan ve satış potansiyeli olan yabancı  yatırımcıların konut edinim hızını da değerlendirmek gerektiğini belirtti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2014'te toplam konut  satışlarının yüzde 2'ye yakın bir kısmının yabancılara yapıldığını hatırlatan  Neşeli, Antalya'dan sonra yabancılara en çok konut satılan ilin yüzde 29'luk  satış oranıyla İstanbul olduğu bilgisini verdi.


Neşeli,...