25 / 04 / 2024

istanbul markalı konut projeleri

istanbul markalı konut projeleri

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte 2021 konut projeleri listesi...

İstanbul’daki markalı konutların röntgeni!

İstanbul'da depreme karşı dayanıklı binalar için yenileme süreci devam ederken öte yandan şehrin her yanına markalı konutlar yapılıyor. İstanbul’daki bu markalı konutların en pahalısı Bakırköy’de, en ucuzu ise Esenyurt’ta yer alıyor…

İstanbul'da getiri potansiyeli en yüksek 40 markalı konut projesi!

İstanbul konut piyasasının son 10 yılına damga vuran en önemli değişimlerinden biri kentin hemen her bölgesinde yükselen markalı projeler. Proje sayısındaki bu büyük sıçrama, yatırım yapmak isteyen alıcılar için doğru adresin belirlemesini zorlaştırıyor...

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi!

FORBES Türkiye’nin geçen ay yayımladığı “Emlak Raporu”, İstanbul’da konut fiyatlarının artık homojen bir şekilde hareket etmediğini gösterdi. İşte İstanbul’un 26 ilçesine dağılan getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi... 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Markalı konut projeleri, Projects İstanbul'da bir araya geldi!

İstanbul’un mega projeleri, markalı gayrimenkul yatırımları ve sektöre değer katan tüm markalar, Türkiye’nin en prestijli kataloğunda bir araya geldi.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği "2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması", geçen yıla kıyasla İstanbul'da markalı konut projelerinin proje adedi bazında %14 artış kaydettiğini ortaya koydu. Markalı konut sayısındaki artış ise %12 olarak belirlendi.

İstanbul'da markalı konut projelerinin rekabet ettiği 3 bölge!

Türkiye'de konut sektörünün mimari, yapı kalitesi ve iyi yaşam imkanları açısından gelişmesine markalı konut projeleri öncülük ediyor.Lokasyon, konut alımında en önemli kriter. İşte Avrupa yakasında markalı konut projelerinin rekabet ettiği bölgeler.

İstanbul'da markalı konut projeleri geçen yıl yüzde 23 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", geçen yıla kıyasla İstanbul'da markalı konut projelerinin %23 artış kaydettiğini ortaya koyuyor. Markalı konut sayısındaki artış ise %16 olarak belirleniyor.

2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması açıklandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin '2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması', şehrin 34 bölgesinde 1007 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

En az markalı konut Sultanbeyli ve Sultangazi’de!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin ‘2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması'na göre İstanbul'da markalı konut projesi 152 artarak 1.007'ye ulaştı..

Tüketici konut alırken semtten önce markaya bakıyor!

Markalı konutlar artık lüks semtlerin 'ayrıcalığını' zorluyor. Depreme dayanıklı yapıları, fonksiyonellikleri ve sundukları sosyal imkanlarla kent merkezinden uzak dahi olsa markalı konutlar alıcılar için çekiciliğini korumayı sürdürüyor

Metin Esin: Deprem, markalı lüks projelere ilgiyi artırdı!

Yaşanan depremlerin konut sahibi olmak isteyenleri etkilediğini belirten Metin Esin, "Türkiye'nin deprem sonrası bakış açısı tamamen değişti. Tüketici, yapılan başarılı işlerle bağlantılı olarak markalı lüks projelere yöneldi" dedi...

Anadolu yakasında en yüksek birim konut satış fiyatı Bağdat Caddesi'nde!

Anadolu yakasında en yüksek birim konut satış fiyatına sahip olan bölgenin Bağdat Caddesi olduğu, en düşük birim satış değerine sahip olan bölgenin ise Tuzla olduğu belirleniyor.

İstanbul'da 400 bin markalı konut var!

İstanbul'daki toplam konut stoğunun yüzde 7,7'sini artık 'markalı projeler' oluşturuyor. 852 projede 400 bin konut bulunurken, fiyatlarda Bağdat Caddesi rekor kırıyor. Avrupa Yakası'nda ise Fulya-Bomonti-Şişli-Büyükdere aksı ilk sırada.

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Konut fiyatları bir yılda yüzde 99.43 yükseldi! Markalı konut satışları arttı mı?

“REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” Kasım 2022 sonuçları belli oldu. Peki markalı konut fiyatları Kasım'da ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2021 verilerine göre; Nisan 2021'de fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 0.19, 2020'nin aynı dönemine göre ise yüzde 6.03 oranında yükseldi. Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.53'ü yabancılara yapıldı!

 REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklanan verilere göre; Mart ayında markalı konut projelerinde yabancı alıcıların oranı arttı. 

Markalı konut üreticileri de faizsiz konut sektörüne girdi!

Faizsiz konut ve otomobil finansman alanında faaliyet gösteren büyük ölçekli şirketler düzenlemeyi memnuniyetle karşıladı. Markalı konut üreticilerinden Sinpaş, bu alanda faaliyette bulunacak Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı adıyla yeni bir şirket kurdu.

Markalı konut alımında konut kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 endeksine göre; Kasım'da markalı konut alımında banka kredisi kullanımının yaklaşık 3, senet kullanımının 2.5 puan yükseldiği görüldü.

Markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 sonuçlarına göre, Kasım 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ekim 2020 sonuçlarına göre, Ekim 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.49'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Eylül 2020 sonuçlarına göre, Eylül 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.49'u yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 50.08’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 71.15’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

istanbul markalı konut projeleri Haberi

istanbul markalı konut projeleri

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar markalı konut projelerinin ön talep ayrıcalığından faydalanmak istiyor. Uygun fiyatlarla satışa çıkan projeler yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Vatandaşlar için çeşitli kampayalar sunan firmalar yeni projelerini tek tek raftan indiriyor. 2021 yılında da birçok konut projesi ön talep süreci başladı ve çok sayıda proje satışa çıktı. İşte 2021 konut projeleri listesi...

  

2021 konut projeleri listesi

1- Yeni Eyüp Evleri
2- Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam
3- Öniz Nirvana Susuz Konutları
4- Sur Yapı Ümraniye
5- Sur Yapı Sancaktepe
6- Mavi Arya
7- Gloria Alsancak
8- Loft Albero Country Club
9- Reverans Rezidans Taşdelen
10- Fly Club Termal
11- Madnasa Türkbükü
12- Madnasa Zirve
13- Banu Evleri Bahçekent 1. Etap
14- Bizimevler 9
15- Gül İnşaat Esenyurt 
16- Rosa...