25 / 04 / 2024

İstanbul mega projeleri

İstanbul mega projeleri

Mega projeler özellikle İstanbul ve yakın şehirlerdeki gayrimenkul ve arazi fiyatlarını uçurdu. 1’e 20’ye kadar çıkan değer artışları yatırımcıyı harekete geçiriyor.

Kanal İstanbul ile orta sınıf Boğaz'da ev sahibi olacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 15 milyar dolar yatırım değeriyle hayata geçirlen Kanal İstanbul’da 5 güzergâhta nihai aşamaya gelindiğini açıkladı.

İstanbul mega projeleriyle dünyanın gözdesi oldu!

Ülkemizin hatta dünyanın da en yoğun araç ve yaya trafiğine sahip olan İstanbul her geçen gün dev projelere start veriyor. Bu projeler sayesinde hızla büyüyen kent, dünyanın en gözde mekanı halini alıyor.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Mega projelerle yeni bir İstanbul doğuyor!

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor.

İstanbul'a yapılan ulaşım yatırımları 90 milyar lirayı aşacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Marmaray'ın devamı banliyö hatlarının rehabilitasyonu projesi tamamlandığında İstanbul, Gebze'den Halkalı'ya kadar toplam 76 kilometrelik metro ayarında bir sisteme kavuşacak" dedi.

İstanbul'un çehresi mega projelerle değişecek!

Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara -İstanbul YHT, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin aralarında bulunduğu İstanbul'un mega projeleriyle Türkiye'nin çehresi değişiyor.

Türkiye, İstanbul'daki mega projelerle değişiyor!

Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara-İstanbul YHT, 3. havalimanı, Büyük İstanbul Tüneli Projesi ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi İstanbul projeleri, Türkiye'nin çehresini değiştirecek.

İstanbul ulaşımı mega projeler ile canlanacak!

Değerleme ve danışmanlık şirketi TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı gibi mega projelerin, İstanbul için önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Türkiye'nin mega projeleri tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, rekabet gücünü artıracak, halkın hak ettiği refahı yaşamasını sağlayacak bir hedef açıkladı. Ayrıca, Turhan ulaşım kalitesini artıracak projelere öncelik verdiklerini söyledi.

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

İstanbul mega projeleri Haberi

İstanbul mega projeleri

İstanbul'daki mega projeler sadece kendi bölgesine değil yakın şehirlere de önemli katkı sağlıyor. Biri tamamlanarak hizmete açılan, diğer ikisinin bitmesi için gün sayılan 3 mega proje her geçen gün bölgedeki yatırımcılar için büyük fırsat oluşturuyor. 

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberinde, İstanbul Havalimanı, Gebze-Orhangazi İzmir Otoyolu ve Çanakkale Köprüsü’nün etkilediği bölgeleri hazırlanan TSKB Gayrimenkul raporuyla incelendi. 

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu, ülkenin sınai olarak en gelişmiş bölgeleri ile en yüksek nüfus yoğunluğuna sahip bölgelerini birbirine bağlayan, etki alanının oldukça geniş olduğu bir proje oldu. Proje sadece ulaşım değil hem sanayi, hem lojistik, hem de turizm açısından etkilerinin yıllar içinde görülmeye devam edecek.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetici Yardımcısı Ertaş Karcıoğlu, “Otoyol proje güzergahının gündeme gelmesi ve Osman Gazi Köprüsü’nün geçiş noktalarının...