25 / 04 / 2024

istanbul merkezli operasyonda son durum

istanbul merkezli operasyonda son durum

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakanlar Çağlayan ve Bayraktar' ın açıklamaları şöyle...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 2 şehirde gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonu!

İstanbul merkezli 2 şehirde gerçekleştirilen eş zamanlı gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.

İstanbul milyarder sayısında dünya 7'ncisi!

Singapur merkezli Wealth-X ve UBS tarafından yapılan bir araştırmaya göre 2014'te dünyada en az 1 milyar doları olan insanların sayısı 155 kişi artarak ve 2 bin 325 oldu...

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Metropolitan İstanbul’da son 1+0 daireler satışta!

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den satışa sunuluyor...

istanbul merkezli operasyonda son durum Haberi

istanbul merkezli operasyonda son durum


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sabah saatlerinde ‘rüşvet ve yolsuzluk’ soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan da bulunuyordu. Konuyla ilgili olarak kendisini ziyaret edenlerle konuşan Bakan Zafer Çağlayan, “Bu soruşturmadan bir şey çıkmaz” açıklamasını yaptı.


Konu yargıda


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 47 kişiden biri oldu. Gözaltına rağmen planlanan rutin programını bozmayan Bakan Bayraktar milletvekilleriyle birlikte Trabzon’da bir takım temaslarda bulundu. Burada operasyonu televizyonlardan öğrendiğini ifade eden Bakan Bayraktar oğlunun gözaltına alınmasıyla ilgili olarak sorulan sorulara, “Bir şey söyleyemem, konu yargıda” açıklamasını yaptı.


Zeynep...